返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 07:39 PM 發表

嘻嘻。。 都是咪乱讲。。 等间被人打死。。
看不出是酱的人...... 又一个暴力倾向的人...............猪猪,你还是小心。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-22 02:20 PM 發表
看不出是酱的人...... 又一个暴力倾向的人...............猪猪,你还是小心。
甘他同我朋友一场应该唔会打死我。。。 頂尽达到半死。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 06:41 PM 發表

哈。。哈。放心了。跟住我地就会拿你去烧架啦。。。 烧猪。。正啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
Hoo 兄。。  点解你的照片改了?你要嫁给谁??
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 06:41 PM 發表

你是不是讲我??
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:02 PM 發表
Hoo 兄。。  点解你的照片改了?你要嫁给谁??
你有没兴趣啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-22 07:03 PM 發表

你有没兴趣啊。。
什么兴趣? 我不玩变态玩意。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:08 PM 發表

什么兴趣? 我不玩变态玩意。。。
哈。。哈下次聚会你有出现的话。。我揾埋条粉红肥猪油糕出来陪你啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-22 07:14 PM 發表

哈。。哈下次聚会你有出现的话。。我揾埋条粉红肥猪油糕出来陪你啦。。
我不要! 我不要!!

条粉红肥猪油糕那天不会来!!!
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:21 PM 發表

我不要! 我不要!!

条粉红肥猪油糕那天不会来!!!
哈。。哈。你唔要就算咯。。唉。。难得我咁为你。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:03 PM 發表

你是不是讲我??
是讲紧你。。你千奇不好打死我。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 07:33 PM 發表

是讲紧你。。你千奇不好打死我。。。
差不多又有烧猪吃咯........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-22 07:48 PM 發表
差不多又有烧猪吃咯........
连你都要吃烧猪?!
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:03 PM 發表

你是不是讲我??
哈哈,,,,你要我讲你吗?
原帖由 wlt1110 於 2008-8-22 10:32 PM 發表

哈哈,,,,你要我讲你吗?
你又来啦。。。。

我很苦啊!!!。。。 我要找个英雄来救我了。。。。。

英雄!!! 英雄!!