返回列表 回復 發帖
错错。。。
是你回魂失败,上了只猴既身。。
跟住乱喊一场,五指乱抓,搏命丢头上既屎,我被你吓晕(屎太臭),猫骨被你追9条街(整身屎)。。。
终于,你们到了一个dead end。。你扑向猫骨。。猫骨大喊唔好啊!! ...
hunter_87 發表於 2009-6-21 08:21 PM
哈哈~~
不去天桥底摆档真是浪费~~
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
哈哈~~
不去天桥底摆档真是浪费~~
vampire54 發表於 2009-6-21 08:42 PM
我都觉得系
條骨都無佐lu
错错。。。
是你回魂失败,上了只猴既身。。
跟住乱喊一场,五指乱抓,搏命丢头上既屎,我被你吓晕(屎太臭),猫骨被你追9条街(整身屎)。。。
终于,你们到了一个dead end。。你扑向猫骨。。猫骨大喊唔好啊!!唔好乱抓!!你摸错地方啦。。。
在挣扎的时候,被猫骨条骨插中。。。。。。。。。。
比猫骨刺中之后,我清醒左好多,跟住发觉眼前的骨猫其实系冒牌货,我沿着原路返去找晕左的你,见你仲系晕低左系地下,我趁机将头上的屎丢进你的口,然后用水让你吞下去,直至你消化完毕~~
【留翻D空间比你慢慢写】~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
悟阻你地作文了
條骨都無佐lu
悟阻你地作文了
lhy92725 發表於 2009-6-21 09:50 PM
你都可以作埋一份~~
唔写了。。
很累。。。
天桥摆档??!我没甘cheap!!!
至少都开个作家馆。。。
唔写了。。
很累。。。
天桥摆档??!我没甘cheap!!!
至少都开个作家馆。。。
hunter_87 發表於 2009-6-21 10:24 PM
我来找你签名~~
我来找你签名~~
kay199143 發表於 2009-6-21 10:36 PM
我收钱架啵。。。
见你是第一个fans,就破例不收你钱。。
死你
扁你
烂你
死你
扁你
烂你
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:07 PM
你甘中意踩,點解5去踩地雷~~
做咩甘激啊?
條骨都無佐lu
你甘中意踩,點解5去踩地雷~~
kay199143 發表於 2009-6-22 04:24 PM
我比较喜欢踩金!!!
做咩甘激啊?
lhy92725 發表於 2009-6-22 04:28 PM
呢度你唔用力
D人当你唔道。。。
我比较喜欢踩金!!!
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:33 PM
D金好尖架~~
无所谓啦。。。
有金捡就得啦!!!