返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:25 PM 發表

miao,你无搞到只猪无market
你忘记左人地识左两车“猛男”meh?

(自己“jiao”晒,又无留返比我... )
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:30 PM 發表

点解甘讲自己吖?
你做咩对号入座。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:29 PM 發表

吓?!
点睇我会长命过他。。我咪冻过水?!
衰猪.....
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 04:29 PM 發表

咕咕。。。就算20年。。我都等。。。
甘缠绵??
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:31 PM 發表
您唔好傻啦? 您估佢真是萬能插蘇?? 其實佢已經有心上人啦(是佢係車度同親口我講的﹗) 果個人﹐您地大部份都識.... 想知既PM 我﹗來者PM一定會機密處理﹗ ...
哦。。。又有人爆野,,,
msn得唔得啊??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:30 PM 發表

我地D野,外人系吾知咔啦..
哈。哈。。真是几识麻醉自己喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 04:32 PM 發表

你做咩对号入座。。。
我以为你系度“介绍”自己了mah....
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:32 PM 發表

你忘记左人地识左两车“猛男”meh?

(自己“jiao”晒,又无留返比我... )
是你自己唔起身。。
我唯有一个人慢慢jiao晒。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:31 PM 發表
您唔好傻啦? 您估佢真是萬能插蘇?? 其實佢已經有心上人啦(是佢係車度同親口我講的﹗) 果個人﹐您地大部份都識.... 想知既PM 我﹗來者PM一定會機密處理﹗ ...
噢噢哦。。有猛料。。咁真是要听听了。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:33 PM 發表

衰猪.....
哈哈。。讲明了,只撑一阵。。
petai同coke等紧我的。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:35 PM 發表

我以为你系度“介绍”自己了mah....
唔是啊。。是讲紧你D恶行啊。。
哇哈哈﹐我真是收到兩個PM 啵﹐原來真是有人對隻衰喵有興趣..... 您地咁會令到佢松毛松翅架﹗﹗
吾好讲出去啦!

他系情场杀手黎咔!我霖他吾掂...
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:36 PM 發表

哈哈。。讲明了,只撑一阵。。
petai同coke等紧我的。。
哦。。几时去吃啊。。预埋我啦。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:37 PM 發表
哇哈哈﹐我真是收到兩個PM 啵﹐原來真是有人對隻衰喵有興趣..... 您地咁會令到佢松毛松翅架﹗﹗
你没答我msn得唔得啵。。
pm好麻烦。。