返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 02:47 PM 發表

哦。。。你几时会来玩啊???到时搞个聚会欢迎你。。
2 哥,记得早点给我知道有些聚会的日子。OK?
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 02:47 PM 發表
哦。。。你几时会来玩啊???到时搞个聚会欢迎你。。
聖誕節返香港玩~
如果有機會去馬來西亞,新加坡玩玩都好~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 02:57 PM 發表

哦。。。我就没你咁劲了。。
hehe.....夸张了点.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 02:58 PM 發表

2 哥,记得早点给我知道有些聚会的日子。OK?
哈。。哈。。我地会早一个星期至两个星期公布的。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 02:52 PM 發表

是酱择的....你知道什么是香蕉人吗?
of course, 外黃內白!!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 03:09 PM 發表

of course, 外黃內白!!
hehe.......知道就好。
珍惜四人帮。。。
有新加的相片
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 03:11 PM 發表
hehe.......知道就好。
現在許多BANANA講中文很流利, 唱K和愛看得HKTVB劇集!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 03:17 PM 發表
有新加的相片
是啊。。刚刚加上去的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 03:19 PM 發表

是啊。。刚刚加上去的。。
仲有无啊..你同连妹合照
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
going to sleep......88
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:13 PM 發表
小心靓姐溶佐你。。。
有都是wk.hoo先被靓姐溶啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 07:16 PM 發表

哈。。哈。我看吃左他就真。。他咁靓仔。。
你吃醋啊。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-5 11:55 PM 發表

你个死野讲我!!!!!
叫你别再吸烟而已啦!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 06:54 PM 發表
下个星期六。。02-08-2008   晚上9点至9点半。。

在cheras的taman pertama的第一站

有兴趣的请留言    希望到时可以见到大家的出现。。

费用:美国式 自己搞掂自己个份。。

地点:在吉隆坡

目前肯定会出席 ...
Hoo兄, 得照片摆到很靓喔 !! 真是有心机!  

点解有个美女眯埋眼同靓姐讲话呢?