返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-25 12:11 AM 發表

我不要!! 有屎味的。。 我最多不吃
你。。你闻过她的??!!
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:16 AM 發表
你地趁我唔系度。。。将我摆上台来研究??
哈。。哈。。边个叫你这期红咩。。唔讲你讲边个喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-25 12:22 AM 發表

他们是L....E.....S.......B......I.....A......N........吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-25 12:22 AM 發表

唔是嘛?!?!
即使发生的事?点解我都唔知?!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-25 12:24 AM 發表

哈。。哈。。边个叫你这期红咩。。唔讲你讲边个喎。。
近期是粉红猪最红了!
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:24 AM 發表

唔是嘛?!?!
你给人下药了!
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:24 AM 發表

唔是嘛?!?!
噢噢噢。。又有猛料爆了。。你同朦胧美。。是。?!?!
各位晚安!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-25 12:25 AM 發表

近期是粉红猪最红了!
红?!就来变红烧猪肉。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 09:36 AM 發表

红?!就来变红烧猪肉。。。。
猪猪!你给人吃了者猪啊!这样不就完蛋。
原帖由 qqbubu 於 2008-8-25 10:31 AM 發表

猪猪!你给人吃了者猪啊!这样不就完蛋。
就来顶唔住架啦。。。迟早被人当烧猪咁吃。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 10:54 AM 發表

那不是很好吗?
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 10:54 AM 發表

你真有福气
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
几时有烧猪吃啊..............?
珍惜四人帮。。。