返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-30 06:20 PM 發表
我们帮你们提高知名度嘛.... 好事来的..... 下次到回你们弄个比武招亲... 拿qq,小白,Jclai他们来招亲...
哗,重温甘既野黎搞??
原帖由 mun2 於 2008-9-30 06:50 PM 發表

你话给15个人围攻。。 你话啦,,,,
不用紧啦.... 习以为常... 当他们透明不就行了啦....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-30 06:49 PM 發表
一下打错字巴了.........
你叫他找罗水喉啦!!!!

回應 mun2 第 609 篇文章

什么事被人围攻?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 06:50 PM 發表
惨啦!给人抓到错字啦!
是咯.... 她很快,而且很准。
珍惜四人帮。。。
原帖由 leo_04236 於 2008-9-30 06:51 PM 發表
一定会的^^
那么之前你都到哪里去玩呢?我来时都没见过你!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 wk.hoo 第 616 篇文章

由来阿.. .
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-30 06:52 PM 發表

我都有甘既feel, 简直草木皆兵...
哦..你想试下吗??这种感觉好刺激架..
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-9-30 06:50 PM 發表

你话给15个人围攻。。 你话啦,,,,
mun2我差D都想买雪糕食,睇到他们甘对你,我即刻拉hand brake.

回應 dicksonkhan 第 622 篇文章

我啊...很久没有on9咯...因为一些事情请假...
以前我在这里很出名的^^
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-30 06:53 PM 發表

哗,重温甘既野黎搞??
有仇报仇.......
珍惜四人帮。。。
原帖由 leo_04236 於 2008-9-30 06:54 PM 發表
什么事被人围攻?
无问啦。。。 我有会死多1次啦!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-30 06:55 PM 發表

mun2我差D都想买雪糕食,睇到他们甘对你,我即刻拉hand brake.
那下次你还敢买雪糕吗......?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-30 06:20 PM 發表
我们帮你们提高知名度嘛.... 好事来的..... 下次到回你们弄个比武招亲... 拿qq,小白,Jclai他们来招亲...
你当我是鸭子啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 mun2 第 628 篇文章

告诉我拉..