返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-11-21 12:27 AM 發表

1日你老板无serve埋下半场。。 我1 日都唔找数。。。
叫打手serve住先得无? 打手身材好fit咔,明益你....
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-21 12:44 AM 發表
西门官爷... 你好啊?女的收完工了,男的刚不刚啊...?
就是要这个啦......咁夜嘞...找女难啊....叫妈咪嚟先讲....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-21 01:14 AM 發表

就是要这个啦......咁夜嘞...找女难啊....叫妈咪嚟先讲....
对吾住bor, 打手比mun2包左过夜...  (E+他好忙...)

不如甘吖,西门兄,叫我地个红牌阿姑serve你啦~
乜呢度真是咁好生意,冇相干,斋饮得囖啩.......
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 miaomiao88 第 666 篇文章

哇!乜冇嗮人架,呢个场D人呢?仲捻住嗌番支CHIVAS嚟饮添!
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-21 01:21 AM 發表

对吾住bor, 打手比mun2包左过夜...  (E+他好忙...)

不如甘吖,西门兄,叫我地个红牌阿姑serve你啦~
我无包个打手啊!!!  唔冤枉我啊!!!
原帖由 mun2 於 2008-11-20 11:55 PM 發表

我唔系侏罗纪。。。 alien 就差唔多。。。
你在找我吗?我来啦!
订于二零零八年十一月二十二(星期六)
下午时间二点正开始(香港时间)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。

新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬
我早上才来。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-11-21 08:19 AM 發表
我早上才来。。。
他们还没睡醒啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-21 08:36 AM 發表

他们还没睡醒啊。。
你也进了黑名单。。。
原帖由 jclai 於 2008-11-21 08:39 AM 發表
你也进了黑名单。。。
是咯。。喝了酒没給钱。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-21 08:40 AM 發表

是咯。。喝了酒没給钱。。。
为何不可以用555。。。。
原帖由 jclai 於 2008-11-21 08:43 AM 發表
为何不可以用555。。。。
要问他们了。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-21 08:46 AM 發表

要问他们了。。
一个月给一次。。。