返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:21 PM 發表

唔好意思,近排真系瘦左少少!
有人带不够钱啊??? 叫佢洗碗啦!!!

回應 vwwo 第 656 篇文章

靚姐.... 尋晚枝酒leh? 仲話下次拿出黎撈生..... 邊個收..... 睇怕都去左資源回收站了
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:21 PM 發表
有咩講啊 ??
我只系知我唔系你个天使左
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:18 PM 發表

你都在现场啦!! 你种知的多过我啦!!
我想再听番。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:21 PM 發表

唔好意思,近排真系瘦左少少!
唉。。恭维的话。。是比较好的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:22 PM 發表

过儿
咕咕。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:24 PM 發表

佢再唔还钱既。。。。。。。。起佢一个0做利息!!
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:24 PM 發表

你又来。。早知唔同你讲。。我真是拿来贱。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:26 PM 發表

我想再听番。。
唔知咯。。 我只系知小白是有驾车返咯
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:24 PM 發表
靚姐.... 尋晚枝酒leh? 仲話下次拿出黎撈生..... 邊個收..... 睇怕都去左資源回收站了
支空瓶好似系师奶攞返去??!!
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:27 PM 發表

琴晚你唔是咁讲的。。
你又俾衰雀唆摆。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:28 PM 發表

唔知咯。。 我只系知小白是有驾车返咯
呢个好似好熟。。。
好似我岩岩同某雀讲来。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:27 PM 發表

系我就立刻斩左佢手指尾咯 咁地死!! 无带钱出街!!!
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:26 PM 發表

唉。。恭维的话。。是比较好的。。
你屐肥野,兜个圈都黎踩我!!!

回應 mun2 第 663 篇文章

咪傻啦...... 您永遠都是我心目中的屎....... opps sorry... 您永遠都是我心目中的天使