返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-2 10:30 PM 發表

噢噢。。。他中意这家野架???!?!?!
你不管他喜不喜欢呢?他是头牛啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 10:33 PM 發表
哪会塞人吗?
就是人多啦!塞人哦!不是塞车啊!
原帖由 mun2 於 2008-10-2 10:34 PM 發表

哗!! 样样也几千蚊喔。。。紧是要柬择啦。。。
哗。。有钱人喎。。 几千蚊???!!!买D咩啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-2 10:30 PM 發表

噢噢。。。他中意这家野架???!?!?!
係他锺意对我这家野!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 10:34 PM 發表
你不管他喜不喜欢呢?他是头牛啊!
哈。。哈。。可能,你仲有一天可以打动到他的。。。
原帖由 mun2 於 2008-10-2 10:34 PM 發表

哗!! 样样也几千蚊喔。。。紧是要柬择啦。。。
你都驾那么大的车了!还怕什么啊?
原帖由 cck_my 於 2008-10-2 10:36 PM 發表

係他锺意对我这家野!
你来啦!cck
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-2 10:37 PM 發表

哈。。哈。。可能,你仲有一天可以打动到他的。。。
但愿如此咯!
原帖由 cck_my 於 2008-10-2 10:36 PM 發表

係他锺意对我这家野!
哈。哈。。咁就有D。。哈。哈。你地D关系真是乱啊。。

回應 dicksonkhan 第 788 篇文章

OMG, 中招!
原帖由 cck_my 於 2008-10-2 10:44 PM 發表
OMG, 中招!
开心吧!被我到咯!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 10:39 PM 發表
你都驾那么大的车了!还怕什么啊?
几千蚊喔!! 我找的钱是有血有汗有眼屎!!

到最后。。 我1样都没买!!
原帖由 mun2 於 2008-10-2 11:05 PM 發表

几千蚊喔!! 我找的钱是有血有汗有眼屎!!

到最后。。 我1样都没买!!
那下次就不要去那么高级的地方咯!
去边殊甘高级???
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 12:27 AM 發表
去边殊甘高级???
哈。哈。有钱人去的有边几间喎。。