返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 10:59 PM 發表
咪住,答我問題先,who is miaomiao?? 又話有相睇?? 點解 mati pun tak dapat cari 既??
在一楼度啰!你无睇到咩?靓女来喀!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
估唔到我忙左幾日,入黎已經冇野睇了
wk.hoo兄,幾時再飲?
原帖由 CC517 於 2008-10-3 10:34 PM 發表

如果無相看, 我也當他是外星魚
衰猫!我说了多少次了啊!我不是鱼啊!我是外星人啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:09 PM 發表
衰猫!我说了多少次了啊!我不是鱼啊!我是外星人啊!
知咗好耐啦 :036: 大鄉里.
外星貓E生
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:06 PM 發表
估唔到我忙左幾日,入黎已經冇野睇了
wk.hoo兄,幾時再飲?
哈。哈。可能会约出去吃晚餐了。。已经唔是我做搞手了。。我都在度等消息。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 10:59 PM 發表
咪住,答我問題先,who is miaomiao?? 又話有相睇?? 點解 mati pun tak dapat cari 既??
第34页有一张!!
如果時間就到,一定出席。上次唔好意思0甘多位,拔牙發炎痛作整個星期 不能出席您地的吹水大會
在37页,有一张啊!

回應 vwwo 第 847 篇文章

有d o甘既事?? go go go...............
原帖由 CC517 於 2008-10-3 11:12 PM 發表

知咗好耐啦 大鄉里.
你骂我!猫猫!你坏!
第37页都仲有一张靓相!!

回應 dicksonkhan 第 849 篇文章

您又搵到??? 忙.......  
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:14 PM 發表
如果時間就到,一定出席。上次唔好意思0甘多位,拔牙發炎痛作整個星期 不能出席您地的吹水大會
哈。哈。你没出现真可惜了。。这次的聚会真是笑到趴个只啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:14 PM 發表
不要紧,她也是住咱们附近的!别担心!
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:16 PM 發表
您又搵到??? 忙.......  
那时辉哥加工的!