返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:16 PM 發表

哈。哈。你没出现真可惜了。。这次的聚会真是笑到趴个只啊。。
不知道下次还有没有机会再吃烧肉呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 11:16 PM 發表
第37页都仲有一张靓相!!
靓姐啊。。下一水的聚会。。你点看啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:19 PM 發表
哈。哈。。又来。。唔是呱。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:19 PM 發表
唔好了啦。。你又吃烧肉??
係老麥吃燒肉?? 真擔心要去甘文丁搵您地飲茶
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:21 PM 發表

唔好了啦。。你又吃烧肉??
哦。。知你看到你D同类的尸体是比较难过架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:20 PM 發表

哈。哈。。又来。。唔是呱。。
当然啦!那时我的最爱!不然的话,明天就早起身,去pasar买烧肉当早餐吃!
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:22 PM 發表
上次他地真是买去吃啊。。
原帖由 devil2007 於 2008-10-3 11:22 PM 發表
不怕!一吃过一次啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:22 PM 發表

哦。。知你看到你D同类的尸体是比较难过架啦。。
知道就好啦。。 我要帮他地超渡架。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:23 PM 發表

上次他地真是买去吃啊。。
讲得出就要做得到嘛!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:23 PM 發表
当然啦!那时我的最爱!不然的话,明天就早起身,去pasar买烧肉当早餐吃!
唔好吃咁多啊。。 小心胆固醇啊。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:24 PM 發表
不怕!一吃过一次啦!
哈。。哈。我就觉得唔会再来了。。。真是喇野就够力了。。
只有燒肉送可樂?? 可以帶埋啤酒嗎?? 加凍!!唔該!!
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:24 PM 發表

知道就好啦。。 我要帮他地超渡架。。。
哦。。咁你就舍己为你D猪同类咯。。