返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:49 PM 發表
不是你说的吗?难道是我看错?
我可以肯定你是睇错。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 11:49 PM 發表
我宝贝女又要部脑啦。。。。。。。。。。。。
夜点再聊过吧!希望我还没睡!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:50 PM 發表
你又乱想什么啊?可以在市内打羽球的啊!
我没啊。。我意思是流一身汗。。爽快吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:51 PM 發表

我可以肯定你是睇错。。
那就对不起咯!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:51 PM 發表

我没啊。。我意思是流一身汗。。爽快吗??
还不错的啊!过后就去睡,那是多么享受的一件事啊!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:49 PM 發表

哈。哈。你不如讲。。唔好再吃你的同类就可以咯。。
唔是唔吃。。。吃少点,对你对猪都好点。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:49 PM 發表

哈哈。。 唔好咁。。最多你教我,我唔爆给其他人知啦。。
哈。。哈。。惊你只是拿我来爆就惨啦。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:53 PM 發表
还不错的啊!过后就去睡,那是多么享受的一件事啊!
哦。。咁就要保持咁的运动啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:53 PM 發表

唔是唔吃。。。吃少点,对你对猪都好点。。
哦。。已经没脚吹水了。。猪猪。。我闪了。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:52 PM 發表
那就对不起咯!
哈哈。。。 唔需要讲对不住咁严重。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:53 PM 發表

哈。。哈。。惊你只是拿我来爆就惨啦。。
哈哈哈。。学到的野更是要拿来用下架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:55 PM 發表

好啦。。你闪去训啦。。 早抖。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:54 PM 發表

哦。。咁就要保持咁的运动啦。。
希望我不会三分钟热度啦!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 11:55 PM 發表

那么你就早点休息吧!晚安!
你地吹得甘爽,我居然无份。。。。。。。。。