返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
. H# U8 f' m0 b: J1 _% ~+ A; Y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^- J- j/ ?8 w" A
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇! d; O2 G* p" j0 A( O+ ^2 Y# L) a$ Z

5 \. M5 J' M. S- {8 A2 m! h見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
4 b+ S% G& U) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
3 d1 R$ W9 W+ G8 B  v9 s( r/ z2 \公仔箱論壇  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {" M6 [, y+ w1 ~! W
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
www2.tvboxnow.com9 |# H0 G, K" f' s, M' t+ ^: u
tvb now,tvbnow,bttvb( O5 [2 d+ ]2 b
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
( Q9 Z$ ^; P& Q& e/ I: k0 C) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2677290$ {+ _$ Y& b( ]  g$ q! J
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
+ ?- i; K7 Q8 v5 \9 ^! y公仔箱論壇1 Z5 n; |: y  b  b5 M8 Z$ Q+ `
  `  j5 Q" c' j2 B! j
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
& C) i' d! l; U% r  uwww2.tvboxnow.com' U. C8 [9 z5 m% i  [
. Z' a: C  g$ Q- ~: V. }
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
% Z7 `* ?: j- T1 k% a/ fwww2.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
* F. A- W8 u, C% g6 z
( Q0 e* v8 g3 H6 D! U6 x公仔箱論壇多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
公仔箱論壇0 y$ O: L2 _( R6 U9 }

7 \  e9 U4 Y( b! K3 ~" etvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。! |' n* W# n, M* y* b, p
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
  m+ \. B1 K  y9 p6 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x0 L& d! j) D9 `( V) B9 w9 n& t8 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) x+ ^3 d9 n, h. V
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 3 F, |  F3 s7 \2 ^  |. L/ ^

' X! M6 f( E3 Wtvb now,tvbnow,bttvb
# }, b* y' w8 a* G8 o; f: ]/ X公仔箱論壇7 h1 P2 C$ X  `8 b
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑tvb now,tvbnow,bttvb: x, C+ u( N' Y4 k' i: V0 k& e: B+ i; o% m, q
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
公仔箱論壇# F; T# b$ Q- S* q
www2.tvboxnow.com) Q- A0 h. P7 \- `
. r  c! O. {. P9 Q
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
$ }; J) H4 S/ H5 b0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f/ ]6 J3 M6 w# w" Z% x( E
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 www2.tvboxnow.com5 @1 D" C9 h9 @

) B( O$ i0 K4 P/ A% y0 o2 r, W6 Ftvb now,tvbnow,bttvb其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
9 N7 w! X& X" Z" ?8 z, ]$ Y. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 z1 I8 D% h4 T. ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com3 b+ }" F& n1 f6 u. w! E$ I4 J
! Y& G. n( A, }: h! v0 M* Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' r8 _# K% c. ^公仔箱論壇www2.tvboxnow.com) Z) F+ ]6 d( `2 |* U

6 T; j# `: U9 P) r. x( Jtvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?公仔箱論壇; i. q) s, d3 I( c& O% z5 m7 `+ N
www2.tvboxnow.com; h2 x, o: R) J! [
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...' E6 i1 \+ n8 j
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
公仔箱論壇2 ^7 x* \$ t. m; S5 q6 Y: O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- t& V/ P& C  G" L; ?1 M0 T' w' C( E8 j
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇: f2 H  S5 s7 C) H/ {9 J$ B+ l+ @5 C
2678949www2.tvboxnow.com2 g  k2 Z% _$ S. ^  y
公仔箱論壇7 G/ J+ w3 ?; I; @7 L* u
tvb now,tvbnow,bttvb) A$ r' x1 C( b

* w9 h' [% M# Y- D: F: l公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: v* D8 V  \: s3 b: {

^$ e& S1 R4 ]7 G4 ktvb now,tvbnow,bttvb一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
' g( ]) q+ G* B

$ y/ ?% j% E  A! S1 v  n+ Ktvb now,tvbnow,bttvb* i$ ]6 `7 H2 P  N
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的公仔箱論壇/ `% H  K/ m! A5 w' V/ i) |+ o
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
4 \8 I- ~, a+ \1 e6 d  \- n4 e. y公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦tvb now,tvbnow,bttvb5 @/ c3 `$ s' }6 {& i: B0 N6 w) D/ P& `
唔買鹹魚包比你吃
$ u4 G( h$ q- z# }' fwww2.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
/ V+ u" @" Y# k2 B* p5 ^! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb+ ~$ t  f' w2 {, k+ T2 a7 K) ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Q! y% ^1 i: L3 L& O+ ?
咬咬化身做高天寶
" H5 ^/ z' r3 {3 w8 Q2 ~8 m1 G

9 e$ u4 f. \, t+ W' ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 t) K6 O3 A7 c
咬咬化身做高天寶
, N0 ]3 R  O6 d$ awww2.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
, Y  l8 p# i0 }www2.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ ?5 e* F# c+ U. T
www2.tvboxnow.com" i) |7 y- v  S6 t) {

5 c0 H0 A7 H0 |/ H( w$ }www2.tvboxnow.com你留打呀?