返回列表 回復 發帖
- N! P& H' G4 a) s3 M1 ^3 X2 g; e) x% Xtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com5 c, k! g# X( d4 t6 L. l
tvb now,tvbnow,bttvb) h# X4 x0 e/ `& T  }1 r+ ]
你留打呀?0 f2 x2 }& N; b6 l7 i, L
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
1 M3 M4 f, h2 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  _8 Q1 V7 @8 b, |1 {/ [2 Ftvb now,tvbnow,bttvbrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
4 L. {+ Z+ Y$ A- Y5 K tvb now,tvbnow,bttvb" M! D* Y6 h/ a' Y9 T# U! P. x- i
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
/ W6 z3 M/ V9 J$ }; j' gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f+ i  q. r% j6 t* ^
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
2 ]. O& E  X+ x2 {0 Z+ Y+ Z" {公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
www2.tvboxnow.com8 k  w: o; {; u/ u5 G0 j
tvb now,tvbnow,bttvb+ m  w+ G1 }$ i
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
: S3 G7 t# u3 u: a: Kwww2.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
  `0 ^' k- @  `! e, d公仔箱論壇 tvb now,tvbnow,bttvb$ w! W! v! i5 }; M- K+ [
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...tvb now,tvbnow,bttvb, I4 V3 j" D& x) F7 s6 D
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 @2 G& i7 O8 M7 s# W: Q  e
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
2 {  G/ q; c2 S  ~. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。that would be too bad: ?7 X* V# h4 V
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
: b7 J& Q3 c! H4 U

+ p! q$ @* b2 q8 r$ R- u+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪係!
唔怕水滿就得www2.tvboxnow.com" O# u- u' r, @1 _9 b
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
) ?1 s& {1 {, O" }3 Z) G4 Btvb now,tvbnow,bttvb* S" E4 W7 K/ Y: |& X2 M0 u! R
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
: o% n8 K/ E& Y1 b8 Z, Vwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇2 {+ j- P! M# P# n
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
4 h6 k" h+ U. A6 R& x, Xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 ?" M3 k) F6 @5 ^' g
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
" H! Z+ g! u3 g7 J喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
5 D3 W$ R8 w9 q3 R6 R$ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 w6 \2 Q0 I) f2 Y& \% q
www2.tvboxnow.com' U2 U1 `/ X) v, P
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
; a( ~7 S* O. |0 H7 @. `www2.tvboxnow.com算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
0 S( J* O* a2 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
2 x. D3 U3 d9 |& s: j+ Dwww2.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
" B; Y# l  e2 z. P! s- k4 t* Ttvb now,tvbnow,bttvb騎騎,我都好似差唔多。
公仔箱論壇% Y- A2 i( B$ N3 B
騎騎,我都好似差唔多。www2.tvboxnow.com7 ?8 c3 W' d' G0 ~! v
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 z& V' C. h4 _- q8 R3 D
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
0 B) @8 _" {4 W4 X* q  a7 K& T公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& v! o( u- L4 M& r% V$ c( A
話時話,多謝你派的分,謝謝
www2.tvboxnow.com7 m/ a- @+ c( r8 O
- }0 i" j+ V6 ?  i, @5 f" [
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. www2.tvboxnow.com4 C7 S( n/ b' V
www2.tvboxnow.com% P) J8 y: ~: @3 l+ M
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, b9 s) @# r" w6 W# `6 h  }
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
tvb now,tvbnow,bttvb: m: P7 D, l* v: O: q
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇+ W0 x0 H; w: ^0 j5 n9 u9 H

5 W0 q: O- S7 g& d" Gwww2.tvboxnow.com話時話,多謝你派的分,謝謝, a6 x8 L& A* M6 V& h9 D: I1 r$ D
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇9 A2 F8 h0 Y5 `0 X$ D! w

8 f; h# w+ S% \  O7 @睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
- l/ c; n) w7 O% A公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
' Q6 n9 O. D1 Q* vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H5 f3 {# R+ R% Z6 a
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!