返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb* V( \3 ~0 _& Q7 B. X

4 e3 j1 Z1 i! ~, X# \" m2打6.. 咁我咪新仔不如囉!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j2 h0 T( T) L
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
公仔箱論壇2 n% k: A3 Q1 B# i8 _8 _3 c
都係名稱1個冇乜作為
) }; D( V, H2 R8 ]' V3 p! G
都係名稱1個冇乜作為; V# z: |. z# o4 b+ U
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
www2.tvboxnow.com- f: T$ _% J+ }1 U7 `
咬咬兄你好,
2 Z1 s: e7 v; E7 k& m: j一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
. F$ r* A, p9 E" a0 H2 Ztvb now,tvbnow,bttvb
( N8 h8 E: A9 e; v, H$ m6 A1 x睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
0 c2 s- X$ v9 }6 @大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
; T. `- V$ [8 n' I! M2 g! @, ztvb now,tvbnow,bttvb
0 X6 G! F* u" s, q' L6 a7 Awww2.tvboxnow.com無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www2.tvboxnow.com" ?2 [( h' T9 U: E
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇4 Z% @4 C. F8 K! J. i2 S) [
tvb now,tvbnow,bttvb$ r  |4 ~; q2 g: h% h# I
話時話,多謝你派的分,謝謝
/ [' |4 ]9 _- [% ]; @# f$ Y% J小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
7 s+ u5 M! J4 t- w  [# L5 Stvb now,tvbnow,bttvb
* Z6 ?; {5 r& D0 q唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
tvb now,tvbnow,bttvb' P9 E3 E* }) O& o" X5 X
咬咬兄你好, tvb now,tvbnow,bttvb2 L1 s0 I7 P& e. v
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% l, ^4 f" @- c, q7 L
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
. e* U  [  s% H" y: K" Z2 }
咬咬兄你好, www2.tvboxnow.com0 B7 [' a& k" z' K0 P+ h* V! X5 \
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
4 n7 J0 a8 Y' `: E5 Y4 [5 @/ ]+ `公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
& Y# m( Z1 d& K( z/ b- V: ?& ?

! N0 p' `$ m, {( a# h$ atvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!tvb now,tvbnow,bttvb" S* G0 V* E- L# a6 }& M* N
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ g# y; T; V& v1 A. d
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 / W+ @9 R* l6 G" o

( ]2 z& u1 q9 r9 j9 k/ p! y1 o. l+ A
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
: k! \; b. y% \; Cwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
8 c2 l* p/ N6 |9 K+ T
哈哈哈,你形容得好好笑...........
, d" R* R( P! Z: S# d" i' b  h公仔箱論壇
! Q( O0 J" i6 s% l6 H: `& ]9 V% otvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。公仔箱論壇1 \$ C: @+ S# m% h
tvb now,tvbnow,bttvb; u% T3 c8 s' F( e

$ p8 Q  j3 m* |+ z5 |" U1 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ {, u' d- x& W6 a! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
- n* X; R# Y6 H1 Z7 V, Vtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com6 j3 ^5 N$ d7 b: C0 {/ Q6 L$ t8 k
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...www2.tvboxnow.com$ p! d7 K8 n: M$ ^; b; x
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
4 C: Z) O7 |) z# i5 X
2 L: ^. ^. B- \" O" u8 y" P
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
9 Q: ]6 @; _( H5 ?/ c* t公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& L1 ]! L6 F5 i  x# ]! l
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f1 U( P: t: W9 i8 f4 y
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
tvb now,tvbnow,bttvb/ c! ~5 Z  V  R8 P

( M* s# D: i5 Y8 @" Gwww2.tvboxnow.com唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既2 p2 a: }/ ]2 Z, N$ |$ B# Y6 x
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
公仔箱論壇+ d5 z* e, {) E, a9 P; v9 ?
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
公仔箱論壇4 j2 d% a* f9 b, |
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。( O! q  @2 ]0 \
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?www2.tvboxnow.com$ O$ F; q4 H& ?0 {
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
/ H3 b4 E. u' L) |/ ^- M. T公仔箱論壇
% H- e2 {) p' z! X- X' m3 j我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. tvb now,tvbnow,bttvb: z- f1 }: B2 q" o& p
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食