返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b, W7 o7 G1 r
公仔箱論壇: _  c, d* }5 L  V5 a

/ s" |8 N1 z; K, B7 p
, O; `2 Z- g+ H/ g- J- ?! y: @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 F6 X1 H% D/ J4 ]公仔箱論壇
3 S7 D: w7 R, P* `  Utvb now,tvbnow,bttvb係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....( ~  c3 y7 G7 R! i, X
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
公仔箱論壇8 R7 E- ]0 q, U( D, u* `

/ k! C1 Y7 e& l; ^: \, atvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
  q2 V, g" Y+ X* w- q
8 k, u6 D( z- t, V- Y大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
' K  I( C# v" D/ a( o0 E0 a; }
, a& }9 \3 S& b( z, C4 x  e阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
, c$ O$ ]1 r! D( y6 ztvb now,tvbnow,bttvb
9 \, D+ g! b+ c) r) c- fwww2.tvboxnow.com至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
* E0 W+ P! m) M& Q, ~! I5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
+ i; h2 n$ S7 V! ttvb now,tvbnow,bttvb' z+ T! c) I2 K  N
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
0 q% _- Y8 X# g+ a5 g3 ?' L) L: `: c$ h& y( i* t
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
* n; v' j/ D( ^- l! I  A; B大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
% u: m( e, K/ {7 c8 y! c咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」www2.tvboxnow.com5 v, l9 \: H, i+ X% u
4 t( |' e( Y  `
www2.tvboxnow.com1 o* N9 M- S' R0 V$ z& ^+ t4 u4 y
真係有拳譜參考架。
" I$ y0 F: u; ]/ }4 [tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇8 W* I2 e; M# c) b
「初鍊」
; m8 f- }9 C: g% {www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
公仔箱論壇7 O/ ~4 a- {* y) u" Q4 m" P
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 _8 r7 N3 M; {, |
282659628265982826597公仔箱論壇5 ~) z: @" L+ P# o3 Z7 |  G* Y
* W# L" R. q! w0 Y% o7 J  F" V7 @- zwww2.tvboxnow.com真係有拳譜參考架。. y3 R( B4 k+ y2 T  r, b1 D; I+ `" j
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
3 D* J$ s1 i( j* Y
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   公仔箱論壇4 S7 ^  v  X* X8 @

2 B% J9 c2 k8 C# b/ F( l2 B6 k. f5 h8 kwww2.tvboxnow.com
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j- W: w) U4 f2 ]$ M
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
* ~* a+ O- s" h2826645
5 Z( K; e4 m2 D* `* `) B5 H- I* T2826644tvb now,tvbnow,bttvb- {' j" M9 d8 v  \+ T3 h
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
www2.tvboxnow.com7 f  _: q1 E5 k  r! s. X) B; O! b
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
www2.tvboxnow.com: ]* P% M- d$ d
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
28274813 T9 e7 w: G' O0 M4 z& z: Z) D
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
  q7 a' u3 c4 C. ^www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
$ O$ V; V# f- y+ n& ]) s
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
5 N& u/ Y6 U1 g0 ]. z) Swww2.tvboxnow.com有無放大鏡
5 U% O1 F' u' ~9 F7 ]0 s" echy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
9 j7 K  Y5 q7 x8 x哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。6 A5 C& e, a; }1 c& a
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
, ~9 [' t; W" ?4 L8 v, ^香香好可愛。