返回列表 回復 發帖
原帖由 jj99xx 於 2008-2-8 03:21 PM 發表
9 S4 [/ j: i* O! W1 U3 M! C6 p  z7 n" Iwww2.tvboxnow.com
' c) h$ S9 m* A8 m; ]8 Q1 K3 P公仔箱論壇一萬銀一張咁貴?  唔通真係坐完个碌友香 d 嘅???
: e+ [( |! I6 J; f2 Q因為全世界只有幾佰張,係限量版,而且好似山土文物咁,唔會再有.
+ p: G) u3 w8 o% c; o  q公仔箱論壇我就未坐過,比D富豪坐下
可能放屁會容易D卦!

回復 #16 Hubert28 的帖子

我坐過 concord, 啲座位两个一排, 一行四個位, 機身好窄, 不過人一世物一世, 都叫做試過
原帖由 jj99xx 於 2008-2-9 06:41 AM 發表
6 B+ x' |/ c( w/ [, f+ C+ S6 G公仔箱論壇我坐過 concord, 啲座位两个一排, 一行四個位, 機身好窄, 不過人一世物一世, 都叫做試過
0 e/ O4 h; w9 Z
我就得個講字,無諗過山中有高人.咁那張椅有乜特別會賣咁貴,係咪好似觀音坐蓮咁舒服嫁?

回復 #18 Hubert28 的帖子

限量版最好買俾中國啦,到時改落個厠所到幾威水呀,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 Hubert28 於 2008-2-9 09:01 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 i* {) \- g% h1 r2 t6 O
tvb now,tvbnow,bttvb  k5 j$ d$ t3 T$ c9 j
我就得個講字,無諗過山中有高人.咁那張椅有乜特別會賣咁貴,係咪好似觀音坐蓮咁舒服嫁?
6 K2 M) J0 G+ G( S7 B
你,你,你...你条粉腸...
原帖由 甘仔超 於 2008-2-9 11:50 AM 發表
' _, H6 v% c0 m2 a* awww2.tvboxnow.com限量版最好買俾中國啦,到時改落個厠所到幾威水呀,
www2.tvboxnow.com! {( T: |: {( }5 L# Z0 Z% Q- W. c
最好攞去上便俾毛伯坐, 成日瞓响處瞓到腰骨都疼

回復 #18 Hubert28 的帖子

觀音坐蓮好舒服嘅咩,唔識喎,不過知道推車就好辛苦.
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-2-10 03:38 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* w/ K6 {  l2 Y( u6 J9 S" v* @

% X6 z" p1 z! U$ \0 Q. xwww2.tvboxnow.com你,你,你...你条粉腸...
$ X/ r+ H# B4 a* O5 e* |tvb now,tvbnow,bttvb失敬!失敬!
很不錯的東東,