返回列表 回復 發帖

羅樂林(莫平) 24小時死 5次 創電視紀錄[短片]

6 ^1 z1 w+ A' r) L9 c$ stvb now,tvbnow,bttvb
  v: ^, a. c- I" J( ?tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q& k; [) E$ l' @  o. k# X' @& k7 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z% s/ W* R/ D4 W: h* X
貓就話有九條命啫,估唔到羅樂林都有六條命,不過無綫竟然喺短短 24小時內攞走佢五條命,真係冇陰功。6 @" h# g, r1 p/ k: `" s: e; c& \
63歲嘅羅樂林最近紅過晒無綫所有小生,由朝到晚有《布衣神相》、《洪武三十二》、《女拳》、《誰家灶頭無煙火》,仲有重播嘅《皆大歡喜》同《七號差館》六部劇出街。點知佢喺《洪》劇演嘅朱元璋同《女拳》嘅莫平大前晚( 6號)先後死去之後,有網民發現佢 7號喺《七》劇嘅孫全、《布》劇嘅無相子同《皆》劇嘅金華亦全部死亡,邪到冇人有之餘,相信羅樂林亦都創下電視史上一個紀錄。www2.tvboxnow.com6 @0 m1 {. I, b0 I! C0 p( i# [0 E
  K& d  ~2 X7 O$ t$ @' y
網民立碑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 E: p1 D0 l0 x% T* U9 M0 d
& M6 M, R! ^2 X
噚日羅樂林喺電話度話:「我諗住一晚死兩次啫,點知啲網民咁犀利,有幾部劇拍完好耐,個角色我都唔記得。個女睇到好唔開心,話網民同我立碑,但我覺得人哋冇惡意嘅。」馮仁昭問羅樂林會唔會覺得大吉利是?佢笑住話:「我拍戲一向百無禁忌,由邵氏到家 40年,我大大話話死過 100次。 TVB唔係特登,呢啲夾都夾唔到,我冇唔開心,反而覺得幾好笑,呢個紀錄相信都冇人破到。」佢話每次拍要死嘅戲,無綫都有畀利是,又話:「死晒 o架啦,跟住落嚟嘅角色全部都係正能量。」 / c9 j& f& M- x2 X9 ~: ]0 A1 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o5 L  q- a% D

9 A% Q- q2 i( f公仔箱論壇
& s$ r- ]4 O- B' z+ B公仔箱論壇【羅樂林連環死亡實錄】
1 i0 G9 p, D& A《病死》
6 e5 q% M( s* kwww2.tvboxnow.com6/4  20:30《洪武三十二》 電視圖片
& {* q$ ^- A1 z, m  z" W& o+ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。角色:朱元璋www2.tvboxnow.com6 V0 G9 Q: c1 E5 D3 X) J% l* k7 u8 e

+ ~7 E4 s) u; V+ }- S* @( Qtvb now,tvbnow,bttvb
5 d( J5 p/ R' O% K4 e, z1 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《遭打死》www2.tvboxnow.com, f2 j1 y4 C. f& {) |* ^
6/4  21:30《女拳》 電視圖片www2.tvboxnow.com1 H, |2 F' E: I& S% l# C
角色:莫平公仔箱論壇2 w- @) x. C& S+ u3 w) A1 g

& I# e8 T) ]$ ?tvb now,tvbnow,bttvb
0 P2 ]3 Q2 r  j; {! w) ~; X《失救而死》
5 H! H8 Q6 S- F% O$ g8 y' }3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7/4  00:15《七號差館》 電視圖片
" O1 A9 V6 B; {! f0 v  y& W: W% N) }角色:孫全
/ D- c9 i, L$ X! `& \2 |( {! @& C公仔箱論壇
9 C: U4 j- a; M2 x2 N0 @5 x$ `$ Z9 T/ f% O9 X
《嘔血死》tvb now,tvbnow,bttvb6 }* X1 N/ X) Z2 \5 w
7/4  11:45《布衣神相》 電視圖片
! T  }% n. r' Y) [2 ztvb now,tvbnow,bttvb角色:無相子
( H- b4 D& S2 J+ Q8 r" Nwww2.tvboxnow.com
( O$ `, a# ]) D" Z8 F公仔箱論壇$ \/ R; i/ V0 B" m2 M: H
《病死》
1 w& P( O# ]( qwww2.tvboxnow.com7/4  14:50《皆大歡喜》 電視圖片" }# ?9 T6 ^  L+ j
角色:金華
  z/ I, g6 j7 w3 g0 u
# k  \7 j7 y4 V
* y( g1 @3 _) E0 n3 L2 M) F4 O公仔箱論壇5 B! W) e- x, ~; k1 R  N- f: N
TBB都搵返佢做專訪
" W% F! w( N0 u1 J2 D  {, Ywww2.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
佢真係好慘
佢真係好慘
6 u8 y$ k. [2 L4 V1 x+ T8 @HIDE 發表於 2011-4-9 11:55 AM
you so fast
you so fast
4 d! p: V# `" r- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Anonymous 發表於 2011-4-9 11:55
你做咩咁鬼祟要用匿名?
你做咩咁鬼祟要用匿名?
5 ]! L3 `7 @4 H+ ?1 M5 nwww2.tvboxnow.comHIDE 發表於 2011-4-9 12:17 PM
0 G. `: S1 ~  `. E( v, a

, e- g; o# F, ]www2.tvboxnow.com
( [6 Z- K" n7 M% g" E  _0 _" K! u公仔箱論壇
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
呃  几惨。一日内也太凑巧了。
tvb now,tvbnow,bttvb7 y% z3 l4 @7 U$ s8 t. i
1 K! i! r5 c. R+ e+ V* @

6 }' E& ?9 ?% O3 L  ztvb now,tvbnow,bttvb**** 本內容被作者隱藏 ****www2.tvboxnow.com  R. v; |! M0 p
Anonymous 發表於 2011-4-9 12:23
連續兩套劇都死已經少見,佢仲要一次過五套,真係好恐怖,夾都無咁橋
連續兩套劇都死已經少見,佢仲要一次過五套,真係好恐怖,夾都無咁橋 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y9 W6 D# X: d- H9 w# P, O
HIDE 發表於 2011-4-9 12:28 PM
估唔到女拳未捧紅劉璇
9 {7 \3 I0 u) _) P公仔箱論壇先捧紅平叔
估唔到女拳未捧紅劉璇9 s( \5 `: _0 [' ?
先捧紅平叔
) n4 r/ }- b( _! G* _5 w+ j& ^公仔箱論壇Anonymous 發表於 2011-4-9 12:35
我諗平叔都無諗住會咁樣紅
佢係香港個第一代演'楊過"嘅演員.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! R% _' O. |7 p& a
I like him.
本內容被作者隱藏

評分次數

• devil2007

thank you~~~~~~~~
many thanks !!!!!!!!!!
zzzzzzzzzzzz

評分次數

• ~嘉~