返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣& C' y9 Z0 B  q) M# B1 _" j
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E# {& E" h1 l
實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩 公仔箱論壇# S, J# {% K% |! Y

* |- v, C7 B/ q" M" C2 ptvb now,tvbnow,bttvb都岩架, 如果有人送比我既話XD
) z3 X% o$ F) h1 C0 E; w我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩
% p/ s: S0 ?) a' v, P
- i9 [2 T6 c/ W; ]% {7 Q7 O, ?: R6 hwww2.tvboxnow.com都岩架, 如果有人送比我既話XD
. W& O: E$ d: s0 J. e" t) v公仔箱論壇我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
6 x0 m3 \3 j1 m, ]+ P. W; Q媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
www2.tvboxnow.com# X3 j& x' {/ t: p2 w; E1 e
我諗住送俾我gftvb now,tvbnow,bttvb5 N4 D; O, T3 r  r$ a+ T7 f
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
4 r9 o1 t' v& m( W) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗住送俾我gf
* Q2 C. {8 Q' Y$ `) ~# u" erhyme易唔易用?
6 l% N8 X/ @# s6 l公仔箱論壇冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
; a. J6 E1 L* @1 C% M* k2 Z' ~- Q
我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意1 a8 R) w+ p3 h% I5 D- K0 p
但呢部會唔會好大部?
本帖最後由 媽媽咪呀 於 2012-3-30 10:47 PM 編輯 公仔箱論壇# Q! Q/ Y% O: t: Q
公仔箱論壇5 Q% j" |# U' P7 ~0 i6 t6 }' ^
8# 冬甩dont甩
, r$ I" s" _' P$ O* \+ w- u" J" Btvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com0 V5 Z& Q4 K0 L
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
* B5 ~3 O( \8 n$ a4 k8 Z
' W1 l, H6 ]; q4 g+ v' K$ ^' Ktvb now,tvbnow,bttvbso, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 公仔箱論壇2 N# q. K' g- i- _: b
公仔箱論壇% o9 d; J- l# S
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既www2.tvboxnow.com- ~& t( l. ]- ?6 c" Z' ^& U: ]

% V1 O7 Y% T' g, ~) pso, 你諗住買rhyme?7 F4 U& F2 r7 f+ V! u
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
/ j* `9 J  f( g/ H6 E/ b應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u! h" X4 B( Q; t
" Y$ k  F+ `, ^2 B/ W
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有tvb now,tvbnow,bttvb2 c7 c$ R' {2 c& a& f6 M
你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦