返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-6-28 10:54 AM 發表

那 是 不 是 想 多 TVBNOW$ 10 啊 !
你 好 贪 心 握 !
唔要錢  直接比來回機票我得
原帖由 HIDE 於 2008-6-28 10:57 AM 發表

唔要錢  直接比來回機票我得
我 自 己 也 没 有 钱 买 啊 ! :019: :019:
不 如 你 去 做 .........! 赚 了 钱 来 这 里 啦 !
住 宿 和 吃 喝 玩 乐 是 没 有 问 题 的 !
只 是 你 的 机 票 就 有 很 大 的 问 题 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008-6-28 10:59 AM 發表

我 自 己 也 没 有 钱 买 啊 ! :019: :019:
不 如 你 去 做 .........! 赚 了 钱 来 这 里 啦 !
住 宿 和 吃 喝 玩 乐 是 没 有 问 题 的 !
只 是 你 的 机 票 就 有 很 大 的 问 题 啦 ! ...
我連暑期工都搵唔到 :019:
原帖由 HIDE 於 2008-6-28 11:01 AM 發表

我連暑期工都搵唔到 :019:
是 不 是 你 的 眼 角 高 啊 !
一 点 钱 看 不 进 眼 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-6-28 11:04 AM 發表

是 不 是 你 的 眼 角 高 啊 !
一 点 钱 看 不 进 眼 啊 !
當然不是啦  好需要錢 :019:
me too, i come from johor

msn: [email protected]
如果hide兄来,我移到铺红地毡,挂灯笼欢迎你!!!哈哈
私人赞助你啦- - - - - tvbnow¥¥¥¥
原帖由 wlt1110 於 2008-6-28 06:01 PM 發表
如果hide兄来,我移到铺红地毡,挂灯笼欢迎你!!!哈哈
私人赞助你啦- - - - - tvbnow¥¥¥¥
当 然 还 要 有 美 女 啦 !
對我咁好
原帖由 HIDE 於 2008-6-28 11:27 PM 發表
對我咁好
当 然 要 啦 你 是 我 们 曼 迷 区 的 开 国 版 主 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-6-28 11:41 PM 發表

当 然 要 啦 你 是 我 们 曼 迷 区 的 开 国 版 主 啊 !
開完國就可以返屋企
原帖由 HIDE 於 2008-6-28 11:27 PM 發表
對我咁好
当然对你好啦。不然对隔壁对的好啊?哈哈
你是我们曼联的大会长呢!!
me too. From selangor.
i'm from Seremban...Any1 same as me??
I'm a man u fans...a die hard fans...hoho...

Glory Glory Man United...
原帖由 KingCantona 於 2008-7-2 09:37 PM 發表
i'm from Seremban...Any1 same as me??
I'm a man u fans...a die hard fans...hoho...

Glory Glory Man United...
i from selangor....!
nice  to meet u!!