返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:31 AM 發表

我都讲架啦,二哥。。你咁来串我地。。包你今日慢慢死。。。
噢。。咁我一阵再死去睡下。。嘿嘿嘿。。真是无奈啊。。可以再去眠一眠。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:32 AM 發表

嘿嘿嘿嘿。。。会咩。。哈。哈。我一阵再去眠一眠。。噢。。人生一大乐事啊。。
你依架去啦。。踩晕你。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:36 AM 發表

噢。。咁我一阵再死去睡下。。嘿嘿嘿。。真是无奈啊。。可以再去眠一眠。。
多阵call你起身嗬尿。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:41 AM 發表

多阵call你起身嗬尿。。。
嘿嘿嘿。。。好啊。。等你call。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:36 AM 發表

i hate u!!!!
點解呢次無貓貓姐嘅呢?
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 10:44 AM 發表

i hate u!!!!
嘿嘿嘿嘿。。。咁俾面恨我啊。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 10:45 AM 發表
點解呢次無貓貓姐嘅呢?
哈。哈。猫乸D相。。仲未上架。。你放心。。包你看到。。
期待你地既相片。。
好热闹哦~
有机会,定要跟你们一起去啊~
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:46 AM 發表

么话?没放完????

放大合照好啦....
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:46 AM 發表

哈哈....猫乸...

几時成為猫乸咖???
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:43 AM 發表

嘿嘿嘿。。。好啊。。等你call。。。
几点好啊。。你临训同我讲声。。

咁我放你奔放的video上来。。
小白的样子很可爱哦....