返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2007-11-13 09:40 PM 發表

幼稚園都有郊遊啊:onion05: :onion05: 你無郊遊咩?
哦。。好久没有咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 09:42 PM 發表

哦。。好久没有咯。。。
嘻嘻~~你要遊遊囉:onion05: :onion05:
原帖由 月※月 於 2007-11-13 09:56 PM 發表

嘻嘻~~你要遊遊囉:onion05: :onion05:
哦。。我会架啦。。。我会架喇。。你等等。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 10:00 PM 發表

哦。。我会架啦。。。我会架喇。。你等等。。
嘻嘻~~你去遊喇:onion05: 我跟你尾喇:onion05:
原帖由 月※月 於 2007-11-13 10:04 PM 發表

嘻嘻~~你去遊喇:onion05: 我跟你尾喇:onion05:
你等下喇。。你等。。。。。。
原帖由 月※月 於 2007-11-13 10:04 PM 發表

不好跟他啊,危险!!

跟我就不同呢!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 10:08 PM 發表

原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 10:08 PM 發表

劉德華 - 歸宿

歌手:劉德華
作曲:吳建億
填詞:劉德華
http://www.youtube.com/watch?v=Uox221a32qM

不想看到你哭 找個人傾訴 毋用隱藏無助
愛傷人的欄目 淚水的溫度刺骨 已無法復甦

是故意 是疏忽 也是對愛的一種汙辱 真心有苦 癡心有毒
該不該早一點結束

是墳墓 是歸宿 不要走到最後才清楚 為愛而哭 不是錯誤
痛的領悟 總有人不會在乎

受傷的人別哭 就聽我傾訴 你我逆地相處
太一樣的感觸 輸了就心服口服 從不會忌妒

該不該早一點結束

該不該早一點結束

原帖由 posman 於 2007-11-13 10:11 PM 發表

不好跟他啊,危险!!

跟我就不同呢!
嘻嘻~~四處遊喎:onion05: :onion05:
原帖由 月※月 於 2007-11-13 10:13 PM 發表

劉德華 - 歸宿

歌手:劉德華
作曲:吳建億
填詞:劉德華
http://www.youtube.com/watch?v=Uox221a32qM

不想看到你哭 找個人傾訴 毋用隱藏無助
愛傷人的欄目 淚水的溫度刺骨 已無法復甦

是故意 是疏忽 也是對愛的一種 ...
系华仔喎。。呢首就麻麻地喇。。
原帖由 月※月 於 2007-11-13 10:14 PM 發表

嘻嘻~~四處遊喎:onion05: :onion05:
等你返来
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 10:17 PM 發表

系华仔喎。。呢首就麻麻地喇。。
我鐘意劉德華也 你個笨人話唔好聽:024:
原帖由 posman 於 2007-11-13 10:20 PM 發表

等你返来
我又等你啊。。月妹妹。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 10:25 PM 發表

我又等你啊。。月妹妹。。
你話可愛華仔的歌唔好聽,我走人啊
原帖由 月※月 於 2007-11-13 10:25 PM 發表

我鐘意劉德華也 你個笨人話唔好聽:024: NHXezQPPtLs
我没讲不好。。只不过他钟有好多正歌咯。。