返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
: I: U) p2 b/ V" [. |: n3 H3 d請問邊度有得睇?
我都想睇番呀www2.tvboxnow.com) q0 _. T$ _8 u4 s! j
請問邊度有得睇?
6 z0 s6 W, }. j! m4 S公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
1 @# H0 w4 t; ^* W% O1 @" e公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
/ Y0 ^6 u5 Q7 {: t; g+ Z/ p公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
+ q2 {: q  p0 Y" A8 u" A, ckalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 d, l3 ]* c. B7 Y8 r, B4 p

5 T" V) ~; I& [$ |% K7 {! Fwww2.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
- t, }/ ?& }; p) k& U5 I& x
6 E9 [# z) o9 {0 |- ~
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
" I: c( _% ^2 n$ A9 s9 D1 }# A# [tvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
5 v5 J- |; f6 x! s/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb7 E) w$ t0 _5 @9 h% A
你就咁上網睇睇唔到架
: e* c  e4 e4 A' d+ i樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F1 R" {/ g$ E+ [! y* a% x
你就咁上網睇睇唔到架
% Z. l( i# j, {9 s- C5 |www2.tvboxnow.comliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P0 q# Z0 l3 {
公仔箱論壇0 L8 Q- q$ d8 q
原來係咁@@
  \, W( V) c" G咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
) e: ]1 c5 g: H; M" j# R/ L  E; x& W/ y  V0 d9 ~1 J9 J
原來係咁@@2 n! i7 J+ j# S- j" f8 a" |
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
4 V4 ]: T7 j8 u5 l5 A9 p, i# ~tvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B( f1 ^5 ]; g, R" n
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
: _( j& O9 w) q7 N/ D$ S而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
tvb now,tvbnow,bttvb; `/ l4 {+ k* r2 d4 n
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
- }' q: t5 G6 T0 P! J2 ~0 x* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R/ `" S1 @3 t) ]6 \
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ _4 X$ V8 _% B

) Q5 h' S2 i: r6 w: F5 Q4 e# j公仔箱論壇比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變tvb now,tvbnow,bttvb; k* j" u! M' Z' X6 a4 B1 S  E
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
公仔箱論壇$ R: Q- x0 y9 Z

7 n+ W( b5 C$ O# I7 U1 @以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
$ B. a8 q2 w$ |3 u6 ftvb now,tvbnow,bttvb我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。