返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
- d) i1 u; ~. k& lwww2.tvboxnow.com請問邊度有得睇?
我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ]" C1 D9 k5 t' H
請問邊度有得睇?
) X8 u3 N( z: n' }3 A' k! r7 F3 E$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
4 q4 a2 B0 W* @* e, c0 ^- E公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
- u5 e" T; o9 S  m$ \% O) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
4 w3 S% A  }. \9 {tvb now,tvbnow,bttvbkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
& |: d/ D# S, g8 S- s0 t6 ntvb now,tvbnow,bttvb
3 ]: l' R5 ^( Stvb now,tvbnow,bttvb上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
tvb now,tvbnow,bttvb# U! r: B6 G5 Q! Q

i7 G( z* J: {3 q3 F0 f# W! _; D% H公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
! U6 H$ i, ~) X4 H: C- ]4 Z2 C6 Ltvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
www2.tvboxnow.com5 R7 n5 }( M; n, \
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
* s2 a+ K) ?/ k! {" ftvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
, t/ X1 q: @2 o7 A1 O" {6 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
$ I7 p7 H& a' pwww2.tvboxnow.com你就咁上網睇睇唔到架
3 h( p2 ~- [0 ^; b( ?2 R1 uliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
, P) ~" F8 D: M- r% A$ O7 Xwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com# n* Z% H0 i2 ]+ J7 U
原來係咁@@公仔箱論壇9 M3 s# x1 w% T9 k
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
. l! m3 b; b3 Q% G* c
9 [, t' P" m0 |3 |
原來係咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- L) ]2 c+ p3 _5 w5 k
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
6 `: y" {+ ^7 R' k+ s6 J熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
7 _5 `+ W' M+ Q, N0 [tvb now,tvbnow,bttvb點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇9 E: C( d, i. w$ |  M
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
5 Q, e; ^3 ?/ T/ f8 ?( O( ?點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
' J, G, n! Q" u( n5 d  D而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
- q6 t/ j, a; c# a公仔箱論壇liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
公仔箱論壇; X0 R) y0 M  s( B( J& j

- q* s& e/ }$ q4 k2 C# {4 r9 q2 j" o( t比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z' ]* R! f. }  I5 D1 G
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
$ K+ {( `0 F; x7 [! w" b. d: n

- W) ~! G8 `( T) A, e4 u- s9 Ltvb now,tvbnow,bttvb以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
8 P9 _( ^% i- V. z9 c/ J/ d$ v公仔箱論壇我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。