返回列表 回復 發帖
佢派錢,唔好意思玩佢,而且佢大粒過我
chowold2 發表於 2011-2-6 14:03
大粒过你?是哪一part大粒过你先?
个利是封好靓喔
條骨都無佐lu
rrliew 開工大吉,財來不斷.
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
以上ge 9位會員恭喜曬!!!!!!\"\"閣下犯了版規而被禁\"\":015:請到:015:[戶口重生院]:015::015::015::015:請求恢復用戶帳號。:015::015:由今日起到明年2012初一已對你地再冇咩野作用啦:onion02:因為你地認識到:onion02::011::011::onion02::011::onion02:所以你地經已得得到解放啦!!!!:onion02::011::011::011:   我系度祝各位有緣入到黎:onion02:C:onion02:到此帖的會員們:011::011:                                                                       :011::011::011::011::011::011::011::011::011::011:                :011::011::011::011::011::011::011::011::011::011::011::011::011:滿:011::011::011::011:HAPPY:011::011:CNY:011::011:
咬兄新年几豪喔
條骨都無佐lu
好事成雙。。。多谢rrliew。。。
咬兄新年几豪喔
lhy92725 發表於 2011-2-7 12:33 PM
反正又不是真錢~反正我開帖~大多數都會派錢~
http://www.tvboxnow.com/thread-811486-1-4.html
今日悟使开工啊
條骨都無佐lu
好事成雙。。。多谢rrliew。。。
SweetLemon 發表於 2011-2-7 12:35 PM
u r welcome
今日悟使开工啊
lhy92725 發表於 2011-2-7 12:43 PM
now 4.56am .明天 off~要睡覺了~88
now 4.56am .明天 off~要睡覺了~88
rrliew 發表於 2011-2-7 12:55 PM
huh?
咬兄去佐英国捱驴仔
條骨都無佐lu
:英国沒有驴仔只有薯仔  
Thanks for your bonus again! :hahahaha
真豪,再次多谢rrliew兄...

平壤核子能源研究所
个个都笑到合唔埋口