返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
$ f4 `6 m/ ]& z& X2 n, c- K# }  M3 z) R7 d4 \6 D: ^6 `
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
1 G- R; y3 |; i* d4 i1 U: e; t8 [www2.tvboxnow.commsn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。tvb now,tvbnow,bttvb( _" w" E3 W/ k
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wowww2.tvboxnow.com! i) H" }; Z4 K# {" q6 Z
playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
4 r$ R# a! v4 D+ }# Ptvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 p* Y+ M' ?: I- Z

$ e* A, c$ O6 g& I+ x人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
2 y. u5 S  ^1 E, T4 j公仔箱論壇( z" }% L2 I: a& Q
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
. B7 ?% R6 [- G; g+ |阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 - ^% v3 |2 A& @; L" H% \- ~

; R) T3 ^" ?7 ]6 Y4 Y4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Welcome  Welcome!
- k4 j8 f" }4 i  x' H% M& `8 G0 Ktvb now,tvbnow,bttvbyumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
' A: K% f& U* V4 [tvb now,tvbnow,bttvbmsn:[email protected]公仔箱論壇6 ?( h% @) {$ w( |7 q5 {# m1 N
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
公仔箱論壇+ Z4 _) O# l% I+ [; q  x( @- ^: a
www2.tvboxnow.com5 P$ n  G! h6 }( w6 r. n- @
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
8 H6 Q5 Q- f0 u! ~/ Z
7 u2 Q3 I: r6 H1 fwww2.tvboxnow.com係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
& n- B3 d1 Z. A% R$ U喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d