返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
6 N$ X' u5 N7 C" Y* x. d! j! M' btvb now,tvbnow,bttvb阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
1 v2 k  H: {/ }8 l4 G5 s6 B. n

& F& e/ D( F  u( s: `梗係好啦!~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r" F$ }- V. m
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 公仔箱論壇$ v, N) v6 d( V
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 t$ A8 e. l3 o( b% h: x% y% g

5 l1 z' Y) O0 f  F3 L$ Y5 z  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?
  A$ n- w% b2 A+ m1 H% Z& j; Y" q公仔箱論壇3 K7 m4 ^- m6 b6 y3 _
???????
2 z* ?8 Z( z$ T( gtvb now,tvbnow,bttvb
/ \* y1 j+ _4 g- [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好多相睇架!~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K+ q" h3 R( d9 |# f
www2.tvboxnow.com) T' [4 K$ i! P9 V* M% b) e3 Z
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 www2.tvboxnow.com5 \% @. t9 M, e* Z- f
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
公仔箱論壇& _) P+ O6 n: Q6 [- w2 G. o# A& b
tvb now,tvbnow,bttvb3 v, T8 {% P( s& _
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 1 c. O, G  i9 W# p; R
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
$ ^5 i* I5 P8 p0 F7 d6 i  l7 T* p公仔箱論壇/ E8 ~# `) Z; Z- l" I. m
再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 
2 ]) g3 D, V. l8 P8 {3 w9 l8 s$ D我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
. V) _' w; W, {. gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c" G- u+ U8 [% N0 g/ W7 r
已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...