返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.
% |, P5 H1 E* X$ t% h( o$ ?www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
" ?! t0 O- k; R% l: I
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。- A7 K# K3 {& T/ G7 u/ {
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w+ M% r$ j4 S$ a  }
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。www2.tvboxnow.com, j5 y8 K8 M, Q+ @8 t8 Q
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...
) Y+ B1 F4 n: s5 S( ?" Aleekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
; G3 N' i) x& e8 M; B+ v公仔箱論壇
) j+ N% n2 t* U# _5 {0 p潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. ; a/ a. m( `3 N& j# ^" y& n
我比較仲意田蕊妮
: f/ q+ h, I4 M! T1 j* B

/ M- I9 ?( P) S, A3 ~7 O3 B6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
% |2 t! c" C2 Q2 h+ S) m大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
1 g: `5 f4 E% n# z9 z5 I

; F) z1 |7 ?9 H( O% B7 b公仔箱論壇6 A5 z+ ?7 y/ w5 m+ f0 _* Z
我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
5 c% g) J0 B9 V' R$ Q0 V我比較仲意田蕊妮TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% h+ b$ U) p/ @
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
www2.tvboxnow.com: @! [9 @- u0 P4 U+ }
8 F+ K" d0 M! F0 ]
身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
# N; d8 ~# G7 @3 H, L" E  X公仔箱論壇wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F% F1 F) x: q, R

' D: M* j2 C% c. L+ F5 ?www2.tvboxnow.com其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M/ \& P2 H  u
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
0 x8 U/ n; \9 D: i7 D

. f8 H& c1 V2 x5 E係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!