返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ]  m7 Q0 u0 \; G
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
, g! T5 k! S' h& l! F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O% r5 P4 D* s, M! r" G7 G0 t
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦5 k" k0 L5 M  n# F. K0 E
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
4 x9 A, o+ I6 Y( b- y我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
公仔箱論壇3 ~, A7 Z" R" Z) l. t2 U/ l8 N5 J

' K7 D5 s0 Z( v% |. T3 ^" ~公仔箱論壇我推「天與地」tvb now,tvbnow,bttvb% B! F$ D$ [0 d4 z! z
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& b+ G: u, q% T$ ~+ m, n. ], r
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
! P7 ?, r9 T; O( J- k5 n( A公仔箱論壇我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
" q2 }/ V: x) f) h% S  s! Lwww2.tvboxnow.com我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?www2.tvboxnow.com- F/ E/ w) n* i
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
: E3 Y- F9 j) |( m4 F8 |& ?, Lwww2.tvboxnow.com我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
  z" f' D, O9 g1 ~% f% ^
) ]: i9 S( Z$ ]9 e4 _' g* wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道* c8 A9 d/ f" i: b) _
我反而觉得"爱.回家"有少少意思www2.tvboxnow.com* O* \4 A, S, m, D4 i8 I
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
0 l0 |2 k2 I5 i7 G# g- |( j; |; A公仔箱論壇
- ]) r8 J- x3 t! ]www2.tvboxnow.comCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
. j" {2 ?7 C% |3 m0 M
0 @+ c" _: B  }7 h# xtvb now,tvbnow,bttvb我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
/ H4 I2 p. x- G+ O) R3 X( x4 E
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
# B. B5 Y# w/ I& zlhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
# P7 J, B$ ^  K8 J- ?/ Z% B  W. _# A: cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 T  M+ n  ^; H3 P- B* F' \8 c( `+ B
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- u! v+ Y1 Q# ^. W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 }4 @/ U3 }+ h$ ^6 s4 ?
www2.tvboxnow.com' p+ H9 f7 ?! {* T2 u
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 i  I  t* r3 n6 U2 d/ dtvb now,tvbnow,bttvb
/ j. s9 A- U" u2 ]公仔箱論壇我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
3 e6 V$ f: r& w  {, Q7 ^/ Jmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
& s8 H4 o* H9 @8 S/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛www2.tvboxnow.com: O% a! F! m! Y7 y
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com5 T: s, _& B+ X" J% p- u

$ ^4 u. x9 W% l- }: k9 X有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
, E$ s' d: f& h* ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
! H6 ?/ P$ A) W$ i3 H  O
我都是网盘连接下载的tvb now,tvbnow,bttvb( j* j+ J: |5 g( l* H# Y9 _
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
公仔箱論壇" x' @0 n9 ~, V6 k9 l
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb; d8 o+ I+ d8 n  J9 t
毕竟HK现在其实得一个免费台- L0 u0 N! k( Y
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 j/ ]# ?2 F! r3 m6 x  A& ]
公仔箱論壇% J9 |7 w0 h1 E% m
所以依家人地咪播「西遊記」囉
5 n0 |8 n4 I1 v2 m
/ x7 t4 {  O9 n/ R0 v- s) @/ X5 ^tvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉公仔箱論壇( r$ Z0 {' L0 m7 x# a8 p% L5 Q* I
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ]8 ?  }- Z0 g; R
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
' }+ ]) }& Y4 Gwww2.tvboxnow.com基本上都保持水準嘅tvb now,tvbnow,bttvb/ b2 b2 G% ^) \+ J) P
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口