返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
& H9 \% ^7 }0 |7 D. h5 N公仔箱論壇我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
* }' ]0 F+ X; d' P2 y每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事tvb now,tvbnow,bttvb: X  F7 O+ M, ]* X' [3 `
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
! [2 R" {; \0 U5 F有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我公仔箱論壇6 H/ m9 k9 Y; a; K
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
2 A% o% [; C. D- ?- s; Q8 Q公仔箱論壇3 R; P6 c. E1 n0 S
我好記得果次.......
! z8 G" b( y) I4 {; m& J# LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以0 c3 @- N. R$ |, _
那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你
( a* G) d- t$ R  S" lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
$ J: ?6 A4 o1 z# d$ N* o2 w! X" i9 V! H; ^4 R
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
* r* Q6 G, v) g7 S+ D4 ltvb now,tvbnow,bttvb
& Z- o/ L3 F6 d
# u- r! e* f! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 |" ]5 q) }  X% \

# K- [. k- U+ ^. O3 u7 p' r5 Dtvb now,tvbnow,bttvb
0 J& f! ]+ Q" P- \2 v0 ^& Utvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
1 _3 A" t: |* N- Etvb now,tvbnow,bttvb請保特心情開心甜蜜.....
www2.tvboxnow.com. v- b$ ~' z8 E, Y6 }

! i5 S3 q9 B: Q+ _2 p8 O" A公仔箱論壇我會架啦 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 t  ?: q& \- t6 P$ V8 B
嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表 : x7 J& S2 E# l% n
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
! l$ n9 @- A9 J$ h: ]$ Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ~/ O. B) M: d! \6 C: n2 ?# C7 V& o5 y
我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表 ! w" Z  y3 l0 ~  U  ?
戀愛得滋味是最甜的。
) n$ j& a; I, {) [tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 @% f# u% J2 c- x- L8 B0 V  k1 ]
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
# S! m/ P# b9 ~% f" STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇1 p  T) f2 E' G7 V
www2.tvboxnow.com9 i  E: Y3 P2 t5 X
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
. S/ \+ Z8 \8 }  N* \0 owww2.tvboxnow.com
/ s) P0 y* C8 z+ ^tvb now,tvbnow,bttvb送你經典句﹕幸福的光
9 F) m1 |$ \" Y( T. T* S  uwww2.tvboxnow.com當遇到現在
! d8 \' \, i2 @+ q和你相伴一生的人
8 s! U' L) C& z* @# D" mtvb now,tvbnow,bttvb要百分之百感謝他愛你
! ]1 Y* F" W: i: O* g% ~+ O8 a8 A9 ctvb now,tvbnow,bttvb因為TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x# O! j+ A+ l# Q. Y
你們現在都得到tvb now,tvbnow,bttvb1 {: u& u1 |, N  F. |  M, k
幸福和真愛

- R5 S8 G( o' n9 W6 X  }$ T0 Vwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com+ c( \( M8 G( n" p2 v5 B% F5 D& l

& C1 d3 x" W# I, }4 ~www2.tvboxnow.com大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b8 I2 Z$ g% k2 H1 K) G) w
" L  S2 ]1 Q5 ?! |

評分次數

• yumiko123456