返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
! g; J8 K! `2 g( ~" x  Itvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
7 X2 T8 `$ }$ u% Q7 awww2.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww2.tvboxnow.com# V: x  e$ M* K' t% G
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
1 X& j% ]& e2 ^+ Y& @公仔箱論壇下, 咁搵笨
" _! O4 p6 S4 G6 x, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢3g同4g係咪同時出先?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; R8 w# J6 e" }! ]8 `
下, 咁搵笨
/ |5 U! Y% l$ x, S8 |不過佢3g同4g係咪同時出先?
! f1 [; ?5 \( z  m# ]maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ }8 M/ E( c( l8 ?* A
唔係呀, 4G版聽講會再遲DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z- D; u, ]2 n5 q
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+公仔箱論壇* s  @/ D7 X' G! a1 S; `; W4 O
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
: i7 A* ]0 I. h- @- l* b. x# Dwww2.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+! h, }# [3 z" J% B& j
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
9 t$ z" O& s' {; U& Mskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 o' F  ]9 o2 a# v" m
下..乜咁樣架www2.tvboxnow.com) U7 }2 Z( p' P  a! u0 |) G/ W+ z
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, J$ a% M# d& k; e. o, N$ b
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
+ J$ e) H. ]/ s7 e/ g一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
www2.tvboxnow.com) _0 d) ]. b7 v4 d+ P4 g/ ^
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
公仔箱論壇8 u8 p# U. G: k# s5 n5 H
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢www2.tvboxnow.com+ {; c, H, \7 W: V/ n: {" V! V
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
公仔箱論壇. f! }  v, L9 u
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
, v; J; l5 G# V1 _4 y公仔箱論壇今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 www2.tvboxnow.com0 y3 ~  j" g7 }/ }. h
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
, J  H# x4 e; ~' t) Btvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重3 R" g2 x9 C9 C: j
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
$ ^: A1 U) d4 O0 B係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
6 e! m# Y. ~0 _( @2 P公仔箱論壇btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 ) l) A, R" [3 e2 _- F  n
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重& g& N% b6 w$ Q( {! d
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
公仔箱論壇) U6 L% e* R4 q
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
7 E$ W" l7 i' H+ q( ?5 Q8 _" C# P; Twww2.tvboxnow.com不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁