返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 {! W4 u+ \6 q4 j3 D
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
. z/ y0 T  ^- }9 {  Z' gtvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
& O# [- B# U8 I
呢部好唔好用?未用過htc機www2.tvboxnow.com7 z! G9 L/ j8 U! n- U" A( x
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
4 ^  Y2 c7 e' Q  [; V/ C
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的tvb now,tvbnow,bttvb3 Y" X8 N* A3 E7 M$ e4 J
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
6 _% B: H) ]) n5 G9 W/ \& \我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499www2.tvboxnow.com, Z# _* R$ R5 B( {
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f2 L& R0 G& _' ^4 [8 g$ w  P
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +14 E9 n, r: n9 p: B4 u
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
$ O4 r4 Z) c. T1 m9 u# s: |, m2 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
公仔箱論壇# W* f8 ?5 K9 u' `6 P
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
3 j4 X& j$ C6 M, T9 [+ y$ \公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛( I5 M7 \7 R1 q$ @
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 O( h5 Q# G* q: }/ n
係呀, 我覺得白色幾好
1 Z- D, G" d/ B& v1 A2 S而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
0 M4 |% v- ~) y0 \! ?www2.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ]% C) l7 @- E4 \
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
; d$ ~  {' }2 s7 J! m* g! Qhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
- _, ^, z% F0 C  X. O% W* m8 k/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇7 i- m" s7 o$ e# e2 D$ u
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
: ~, b# c; v# j  ^3 T) V5 D公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
* v5 Q0 i7 [) S& u真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
, ?( g% [! v& K' F4 C4 v) K公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
6 {- P; H$ s; q( ]6 Y, p) J/ O你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
. o- B0 o& |& j* m: mtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU