返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
7 [7 s1 ~# @3 M! P& G' tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?
我都想睇番呀6 q* G% h- ^. o* ^
請問邊度有得睇?8 i1 r; f! I7 U7 g
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
* t% L2 y* P# Kwww2.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
tvb now,tvbnow,bttvb7 [* T& ~) {  ~; O
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既$ _6 r/ _- |* h9 X
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 H! k( @' Z4 k

$ s3 r& L9 a4 N/ P$ N$ q9 W1 C. g' S公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
( W2 {) E9 L( f' X  p6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ E5 J% @; H1 P% H! w) Ftvb now,tvbnow,bttvb上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
6 i9 L5 B4 U# W+ l3 d* e* r: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
www2.tvboxnow.com  _5 N9 m0 h" E3 p0 B$ a' t) D
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ X* d6 ]( I; ]' k, f& G
你就咁上網睇睇唔到架
# O+ y2 C" g4 j" M* f1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇  \& Q2 e4 i. s0 G
你就咁上網睇睇唔到架
# x, s$ `9 Y$ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c9 N; R0 o0 L9 x; h3 I0 d

8 e/ G/ o8 e3 Z; D4 E公仔箱論壇原來係咁@@
' {, q, e, z% D6 @3 `. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
/ X# ]4 O: |# j8 _2 r9 T- D
tvb now,tvbnow,bttvb" h! ^: v* i" N# V) u) v5 R" w& t
原來係咁@@公仔箱論壇$ H4 W9 P. R) A9 K+ J
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?tvb now,tvbnow,bttvb1 r7 F) p1 N" ]
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
www2.tvboxnow.com* N6 F' K5 w4 y9 V9 }
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦tvb now,tvbnow,bttvb5 Z- ^& L" P# B2 l
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
tvb now,tvbnow,bttvb; D2 E0 H; T" ~- D7 G4 t
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇* j# k3 m8 @+ j( `2 b  u
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添公仔箱論壇! o( A' B# O( B: x
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
/ {8 n+ A! @, p. l8 w+ x/ Vwww2.tvboxnow.com! Q& o4 ]" v; ]$ \+ Y$ J& j6 ~6 ~
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  x$ Q% Z7 F5 D& Y+ u/ C
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
$ M: }( x- S8 G+ _4 t: {
7 G: H  Q# t1 K$ B7 |8 e公仔箱論壇以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...4 Y5 k6 U* O: I  M0 L# q
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。