返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 D: D! Y4 k% P$ B2 Z
有沒有回音呀tvb now,tvbnow,bttvb& T' ~5 I( v' y
free2penny 發表於 2016-2-20 12:15 PM
7 _& }* a9 F4 N7 `公仔箱論壇暫時無任何反應
條骨都無佐lu
* W! ^6 K( n" s& [. i9 E/ F+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有人篤背脊啊?tvb now,tvbnow,bttvb5 u- k- E- o& M
lhy92725 發表於 2016-2-20 09:13 AM
公司有规有矩的不守规矩就会出事啦
祝你生财有道tvb now,tvbnow,bttvb1 y4 Q3 g0 g( F+ ~! \1 d
di0208 發表於 2016-2-20 10:38 PM
公仔箱論壇8 z. x2 _) L8 s8 `
我是講橙兄呀,我只求打份工嘅遮
條骨都無佐lu
公司有规有矩的不守规矩就会出事啦
3 `$ V4 f2 D, o1 ^: R- twww2.tvboxnow.comdi0208 發表於 2016-2-20 10:40 PM
' C- e+ W) q& Awww2.tvboxnow.com法規都可以有人情味甘執行架
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q* W) u/ S/ v( L% ^+ w( t9 A
我是搵朋友同招聘網兩方面落手
  E2 \& |1 f! i2 z* x, v招聘網我寄出好多份簡歷了2 J5 t1 t  I! U! t8 \2 B
lhy92725 發表於 2016-2-20 09:14 AM
等好消息啦!
可悲的大馬外勞國
9 }1 ~/ D; ?3 W# y+ b# c6 f1 M- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2016-2-20 10:36 PM
, D/ q- S9 J8 c" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實現在每個地方都面對外勞的問題
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com1 l3 z1 ?% n, R5 U- s% U8 M; r
其實你地所謂嘅外勞,系米外國人啊?
( B# u/ h4 n  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-2-20 09:15 AM
系呀!有印尼籍 孟加拉籍 缅甸籍 尼泊尔籍 印度籍 巴基斯坦籍和斯里兰卡籍
祝猫巧运公仔箱論壇! \& g  p% E9 G
yxx01 發表於 2016-2-20 11:56 AM
羊叔叔你好!
系呀!有印尼籍 孟加拉籍 缅甸籍 尼泊尔籍 印度籍 巴基斯坦籍和斯里兰卡籍
8 N7 M2 b/ I. idi0208 發表於 2016-2-20 10:45 PM
0 v# u7 {+ i7 u) P" J公仔箱論壇會唔會佢地做嘅都是比較下欄的工作
1 h5 c7 n  T% b5 |4 T7 H1 f2 [www2.tvboxnow.com本地人基本上唔會做所以先出現呢個問題
條骨都無佐lu
' s; Y+ f% Y+ D5 R; R  @! [/ y0208 你好! www2.tvboxnow.com) Z( @& }% h' n9 I
free2penny 發表於 2016-2-20 12:05 PM
penny你系唔系香港人呀?
7 }- n( I; K9 O  C" ^7 h公仔箱論壇做什麼咁惡呀tvb now,tvbnow,bttvb0 V& D- l, Z; i
free2penny 發表於 2016-2-20 12:05 PM
我都可以好善良架!
% p" ^5 x& l& o4 z6 C陪Grace姐一路加油 x 2 %3Ca%20href=
/ w8 i" y* m* \+ X; |tvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2016-2-20 12:13 PM
Grace姐 加油 !
penny你系唔系香港人呀?
0 L: h0 n1 U3 Y1 Y1 J3 }$ I7 Ntvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2016-2-20 10:47 PM
8 X. X5 \/ u0 W! E9 nwww2.tvboxnow.com佢系,我就唔系
條骨都無佐lu
公仔箱論壇" C2 c" j- M  a
邊個咁大膽呀
8 e2 {1 E& H6 f& K+ q5 ~. u$ Zwww2.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2016-2-20 12:15 PM
唔知道系唔系你呀?
http://ww4.sinaimg.cn/mw1024/3effca89jw1e7nqj05i2eg20a105ktxb.gif你出槍先
5 ?7 `; v# {" [0 o. O  Y/ oPedestrian_A 發表於 2016-2-20 04:35 PM
你公开露枪械!我拿枪自卫!