返回列表 回復 發帖
邊個夠膽排第7,7爺個專屬位置黎嘅哦
3 J, b( {' M; k- d! q4 T8 Utvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-2-22 03:58 PM
5個排第7
C兄~財大~言少~Grace姐 大家好!
& N. b' M6 X1 b2 h9 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2016-2-23 02:10 PM
" j5 e4 M7 r4 ^1 }) o) b6 S4 p
% z  ^- A) E& UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BB巧
grace姐應該有排要攤抖下
% y2 h0 s$ N% flhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
1 M- q" W* H4 g' O  P7 r
真系要抖下啦
路人甲 早安!
3 b) a% K/ A. x, a- ttvb now,tvbnow,bttvbsmcorange 發表於 2016-2-23 05:16 AM
good afternoon orange
tvb now,tvbnow,bttvb2 r- |( t7 j" q
應該唔OK
0 Z" s& v5 N& H* D0 y+ P9 Plhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
8 e5 m& W2 g+ d; d' etvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com5 m* N9 x$ O- i5 ^: E
点唔OK 啊
& z) n. `# @  T! |2 b' u6 ~* j/ L
應該唔OK
! d1 I9 X' y0 p) [0 F0 E3 V4 }+ H7 B公仔箱論壇lhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
8 Y0 h2 j7 u2 c
俾信心自己呀! 貓貓
1 R4 f9 a& i3 h8 K" Y" s& D% mtvb now,tvbnow,bttvb* L6 x" v) b  {9 X3 R
4 r! J+ j( J  M! g4 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美国人选举年开大show,跳大舞,做大戏遮。
% r7 j+ j9 B& V大啦叭 發表於 2016-2-23 10:47 AM
donald trump 做總統地球人口可以減少
$ B; R- @- M7 i  {. L: h- x' RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: e( Y2 v  W  u, p- }4 R
掌门人经常去果道。+ ?  }  k. Q; w4 f
大啦叭 發表於 2016-2-23 10:57 AM
noface掌门比老婆伸去果道
: A( R8 C  s  _: L! [9 ?# X" e, v8 {公仔箱論壇我已經估左
# C6 \" f+ ~5 g, A, ~  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2016-2-23 11:50 AM
thank you
! c5 v9 v. v* A, z0 m5 ]4 i0 d! Vtvb now,tvbnow,bttvb俾信心自己呀! 貓貓TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n9 D1 G. F$ [5 o, P# @
free2penny 發表於 2016-2-23 04:00 PM
9 i- ]# q& X- i3 ]- E. L
佢地其實想拓展業務員,唔係請行政助理
條骨都無佐lu
拓展業務員=行街
或者系CALL客洗人腦咯
條骨都無佐lu
4 G. \, X2 e0 S; C$ J6 ?# DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  }  V1 \6 O$ r, ttvb now,tvbnow,bttvb
grace姐應該有排要攤抖下5 M. y( M, m, `; \' F- X) O6 t! M# h
lhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM

3 t$ h; }/ n! c; G( G8 L公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb7 M; T$ V4 j  W1 `( o0 r
公仔箱論壇' H( M* x3 M# X6 m0 C3 m9 d
真系要抖下啦
. @5 ^' F1 n0 I1 ?yxx01 發表於 2016-2-23 03:59 PM
公仔箱論壇% K; S, S, N8 o
貓貓、羊叔叔 好好好!!!
$ b# R3 d4 v+ ]: C3 p/ ]: P& e' D. C7 {7 I' o# G
又話俾Grace唞返幾十日?? 咁快就掛住我囉??!!!
& q& A3 i1 ^7 G  zwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇$ P0 I; o; q& t9 _
其實Grace 係做返D家務,同埋搞返掂D手尾,因為我誤會左 言少 既意思,所以派少左25個大寶藏呀!!!# R, ]1 T5 j1 V1 q" N
言少雖然非常體恤下屬,嗌我分晒派比24個參加者,但係呢,Grace就覺得對大家唔住,所以諗下...諗下...唔得!! 都係要搞返掂先瞓得著!! 依嘎已經搵返晒寶藏得主啦!! 不過今日老公要照胃鏡,因為要落麻醉藥,所以唔揸得車,要由Grace做柴可夫,梗係仲要喺醫院陪出陪入之類啦,所以今日唔知幾時搞掂 D 野!! 到我得閒就派回帖最多獎,同埋補返補鑊寶藏!!
Grace 搞掂屋企照顧好老仔先。 唔使理我地住架。
多謝C兄,財大,言爺,Grace姐姐【時段奪寶】獎金,各位早晚好啊!
告老還鄉!