返回列表 回復 發帖
C兄,財大,言爺,Grace姐週末愉快,祝大家週末遠离小人
貓貓,你之前問 CT 掃描 係唔係會準確 D...我老公係做完 CT scan,話搵唔到唔正常,先至搞照胃鏡,胃鏡結果都出埋,又係冇事!!都唔知咩問題,今日再同醫生研究問題可能性,依嘎 ...7 {2 h7 e5 g' R- M& A' D
gracechanstuart 發表於 2016-3-5 12:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 I0 u: m4 `& H/ e1 E/ N- Q' r& ]
個胃 冇事咪 咁就好啦 唔洗擔心TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: d, t" I# i- }6 i* j! ~" k
有可能真係坐姿影響
bb 早安! 週末好!www2.tvboxnow.com  ]# b+ ]. ~  l# p/ X6 _% i1 D
smcorange 發表於 2016-3-5 06:37 AM
orange 午安
貓姐姐回來了,言爺有在上頁出現啊!
2 D, {% d# Z: C- ]巧開來 發表於 2016-3-4 09:18 PM
開來兄
* E9 X, j+ G7 N) ^/ Owww2.tvboxnow.comGood evening MAgician PA!!!www2.tvboxnow.com0 R1 L; B8 i+ Z- H
gracechanstuart 發表於 2016-3-5 11:34 AM
good midnight grace
- k# V" A2 \( L5 ]" q* o  p4 {點解唔自己整呀?? 有情調 D 啵!!!www2.tvboxnow.com7 c1 G/ D( J, ^" b
gracechanstuart 發表於 2016-3-5 12:42 PM
小強喜歡出去看女孩
貓貓,你之前問 CT 掃描 係唔係會準確 D...我老公係做完 CT scan,話搵唔到唔正常,先至搞照胃鏡,胃鏡結果都出埋,又係冇事!!都唔知咩問題,今日再同醫生研究問題可能性,依嘎 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c1 T3 a7 X# m7 N
gracechanstuart 發表於 2016-3-5 12:53 PM
Does your medical insurance covers MRI?  Like I said before, it seems like your husband has some muscle or nerve problem.
! o) m0 Z  I/ B7 u3 r3 G9 d個胃 冇事咪 咁就好啦 唔洗擔心4 u" r* X' g# H  X+ j6 Q
有可能真係坐姿影響  
: n" `- z& S1 O$ gsatoshi23 發表於 2016-3-5 02:59 PM
也可能睡姿
www2.tvboxnow.com) h7 v2 V1 r5 ^% A1 a. O' E
早...完, 走...
  _4 R8 e; e8 v  |2 S1 x公仔箱論壇lckiong 發表於 2016-3-4 10:06 AM
. S1 H: b* b* U3 W+ n, g- H1 H
晚安!
Atlantic salmon品種TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~! j! Q: E. |' P& v# ~
Pedestrian_A 發表於 2016-3-4 10:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ?8 S6 \2 O; W  m' J) @

5 |( g. q  V1 p+ C, c, q公仔箱論壇用正宗鱼子生产。
https://photos.travelblog.org/Photos/35517/146402/f/1058999-Deep-Fried-Insects-0.jpg泰國TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L1 ?7 c6 ]# L7 K! d+ W
Pedestrian_A 發表於 2016-3-4 10:23 AM
9 }- t5 H% V5 u, ^3 X+ a- y. j1 F
' d8 Q) l2 z" |( a小数民族食品。
各位晚安!
喇叭師傅訓覺了?
條骨都無佐lu
貿發局各位老兄早午晚好.
今晚有無明燈啊
條骨都無佐lu