返回列表 回復 發帖
人總會有錯手的, 不傷大雅
  V6 f# N0 i  _  u$ Q3 usmcorange 發表於 2016-4-14 08:06 AM
* y3 }+ @. p( V
tvb now,tvbnow,bttvb9 ?: V9 n) j  V. N. y; S* i
希望水晶唔好介懷就好.
tvb now,tvbnow,bttvb) p: l2 k) a2 h* j6 O3 J+ _
未来掌门
, G7 ~* \% g& T' Rwww2.tvboxnow.comyxx01 發表於 2016-4-13 04:27 PM
ken掌門至尊
# {- M# g+ k! F3 ^( I1 V

: i8 Z9 a. G0 Z) K1 T- dorange 好tvb now,tvbnow,bttvb6 T; s8 r" D$ g; e: f
satoshi23 發表於 2016-4-13 04:29 PM
水晶 早上好!
" n  _" h1 p( c1 `( p# Z5 b$ s7 H
Ken 掌門 晚上好!!!. ?$ i' o& o* E( k0 K( I& P
公仔箱論壇) F9 {9 v+ A2 F
準備差唔多啦,預備好晒 D 三文魚啦,今晚要整壽司!! 正!!!
3 V+ U6 b! r) [9 N公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:03 AM
+ `6 N. `4 s0 l$ W$ c, p
; w9 j2 n( d9 N& U: @/ N: h" E# L妳知道我流緊口水嗎? 妳識做架啦.
Orange兄晚上好!tvb now,tvbnow,bttvb* j3 l' Z# a1 \' S
巧開來 發表於 2016-4-13 08:18 PM
開來兄 早安!
$ M9 _9 Y4 M- O1 d( q7 i5 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com2 a# D- [) ~+ `; D7 J
用特大鍋錠
* X6 t3 V; i, [1 v& ?1 z. psmcorange 發表於 2016-4-14 08:01 AM
5 b& [* S& P  ~6 o3 e; a- p) u
+ |3 [3 J% ?0 Btvb now,tvbnow,bttvbtuna bb.
乖乖貓公仔箱論壇8 C3 J8 H, }- k+ s$ Q: e3 p  `
km8000 發表於 2016-4-13 09:57 PM
鼠爺 早安!
; C  n) X1 D3 b, ?; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。武當=道教流派, 武学大宗, 内功修练,8 c: {& x2 j% R  D+ ^
讲究以静制动,以柔克刚,以短胜长,以慢击快、以意运气,以气运身
' W% D- H# t# ?: e# t' U9 X. FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-4-14 07:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ?7 A) _+ T* I' T; b

0 T0 I& k4 o" G$ ^$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好在我已經係武當掌門遮, 如果唔係一定比橙兄搶咗黎做.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s& q* c/ ~' ~! `# @8 o" J

\3 ]0 N  W$ Q5 d0 u; etvb now,tvbnow,bttvbtuna bb.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 [' m# q9 w8 o5 c
pknoface 發表於 2016-4-14 08:12 AM
bb 都不放過大少通吃
www2.tvboxnow.com3 I* A" v; S2 ~& j
& U1 f+ z8 H3 G+ r2 x' F, d
好在我已經係武當掌門遮, 如果唔係一定比橙兄搶咗黎做.公仔箱論壇  G! g- Q; \3 Y/ q* X2 k& Q4 C
pknoface 發表於 2016-4-14 08:14 AM
我只膚淺認識武當罷了
& b3 }" T2 H  V  Q2 cwww2.tvboxnow.com
7 J7 H* A3 x' a6 l- ]tvb now,tvbnow,bttvb妳知道我流緊口水嗎? 妳識做架啦.( L/ l) S) ]. B
pknoface 發表於 2016-4-14 08:12 AM
1 h. B2 r4 N$ H6 k
你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!
各位 早午晚安! 星期四好! 正事了 bye
tvb now,tvbnow,bttvb9 {# T1 i' |5 {7 J6 r# s8 j
你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!
, J, {' G( {! e6 U  I- K4 xtvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:19 AM
公仔箱論壇) y0 _, K1 L# z% }, V
. J6 o: v* J7 v2 J
Grace都係好野, 連壽司都會做.我老婆間中都會整黎食, 開始既時候做得唔好睇, 依家都幾好架. 唔知Grace會唔會做埋刺身呢? 我至中意咯. 不過要注意衛生至好.
各位 早午晚安! 星期四好! 正事了 byeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Y6 n  B$ S8 r/ k6 K7 `% n; T
smcorange 發表於 2016-4-14 08:21 AM
, ]1 H. O/ Z- g- F6 E$ |公仔箱論壇
: [7 r% M+ p0 V7 Zwww2.tvboxnow.com橙兄請呀.
' |& u$ J8 Z( E7 }! C/ E你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!
& D" `) P3 a, P1 T9 \www2.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:19 AM
6 B" v& t6 ^$ z( v: h/ \+ |- w
巧犀行啊