返回列表 回復 發帖
原帖由 莪囍尒 於 2009-3-26 10:23 PM 發表
咁多位 =]
潛左水幾日@.@
各位唔該幫我係哥到整個,你唔玩都得嫁=]↓
http://wwv.kaixin.com/kx2.do?iid=dd171692-70e6-4845-80c5-3f3e948e7e78&rt=20
請問小姐你的芳名是不是“吳芷晴”?
原帖由 cck_my 於 2009-3-26 10:36 PM 發表

有什么好东西呀?
應該是很“好料”一下的東西吧!
不然怎么關起門來下載
原帖由 lhy92725 於 2009-3-26 10:42 PM 發表
呢排MSN好似真系几多病毒
唔识得既人send link黎就快快关佐去, 识得既人无端端send link黎都要问清楚, 如果无回复就千万唔好去click!

回應 lhy92725 第 17189 篇文章

系呀??
点样的毒???

回應 cck_my 第 17194 篇文章

大多数我都会关掉
原帖由 allex84 於 2009-3-26 10:44 PM 發表

應該是很“好料”一下的東西吧!
不然怎么關起門來下載
人家是女的!
原帖由 cck_my 於 2009-3-26 10:45 PM 發表

唔识得既人send link黎就快快关佐去, 识得既人无端端send link黎都要问清楚, 如果无回复就千万唔好去click!
无那那有D三悟识七的要求加我,有时又有D莫名其妙的LINK
條骨都無佐lu
原帖由 cck_my 於 2009-3-26 10:40 PM 發表

有可能是, 因为要输入密码的, 除非是著名的社交网站
注冊過後換掉密碼咯!
原帖由 susu_nel 於 2009-3-26 10:41 PM 發表
alor star
hometown是alor star
哦!原來是ALOR STAR 人啊!

回應 cck_my 第 17197 篇文章

我的medium room housemate一直都说他都已经忘了那女housemate的脸了
原帖由 lhy92725 於 2009-3-26 10:42 PM 發表
呢排MSN好似真系几多病毒
對咯!我身旁的朋友都中毒了
全部都自動send 奇怪的網址來我的MSN
就是不知道我自己有中招嗎

回應 lhy92725 第 17198 篇文章

你太出名了嘛
所以猛add你咯

回應 allex84 第 17202 篇文章

是咯
要怎样才知道自己的有没有中毒
原帖由 cck_my 於 2009-3-26 10:45 PM 發表

有些人在離線狀態下好像也能send link過來給你的
原帖由 cck_my 於 2009-3-26 10:48 PM 發表

人家是女的!
現在都男女平等了啦!