返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-11-20 09:51 AM 發表

喵喵 rr miss u ar
but now rr want dive water
see u
你条友成日一上嚟就走

心都淡埋
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-11-20 09:56 AM 發表

我又點會唔上嚟,不過我通常都係9點半先返到公司皆。

你都好似好早上嚟喔
哈哈。。今日迟咯。。早就到铺头。。只是系度吃野没上来。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 10:05 AM 發表

哈哈。。今日迟咯。。早就到铺头。。只是系度吃野没上来。。
我啱啱都係,不過我今日算係早到公司啦

之前我都係9點45分先返到

猪猪係老板娘???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-11-20 10:09 AM 發表

我啱啱都係,不過我今日算係早到公司啦

之前我都係9點45分先返到

猪猪係老板娘???
唔是啊。
只是呢度得我一个人做工。。
喵喵早啊
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 10:16 AM 發表

唔是啊。
只是呢度得我一个人做工。。
我以為你係老板娘添。

因為我打算储钱開铺啊,不過可能會同人合伙

你起果做開唔開心啊??
原帖由 贱狼人 於 2008-11-20 10:19 AM 發表
喵喵早啊
早晨,狼人,今日咁遟嘅??
喵喵 你今日可以蛇下啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 1798 篇文章

我不嬲都可以蛇嘅,只不過我之前要将D嘢做晒先可以蛇囖

BB,今日咁遅嘅???

回應 喵喵囡囡 第 1799 篇文章

边玩边做啊.... 下午再来
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
欢迎你来一起吹水!

回應 mickeybblim 第 1800 篇文章

BB,你E家好多嘢做啊???
原帖由 soul1982 於 2008-11-20 11:13 AM 發表
欢迎你来一起吹水!
我起度吹水好耐啦
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-11-20 10:32 AM 發表

我以為你係老板娘添。

因為我打算储钱開铺啊,不過可能會同人合伙

你起果做開唔開心啊??
喵喵。。我有野做。。迟点再来揾你。
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 11:24 AM 發表

喵喵。。我有野做。。迟点再来揾你。
好啦!我起度等你返嚟