返回列表 回復 發帖
4 W9 E8 a" |' F8 c. o; S
1 c8 c  S' Q) O

. s- O& \4 e$ @2 j. U羊叔叔 早晨!!唔辛苦!! 多謝你支持就真!!!
5 I  r) c$ i9 z' mtvb now,tvbnow,bttvb今次由Resize 圖片到全部計算發表,用左1小時30分左右!!!
4 g5 ?) s) @0 b; xtvb now,tvbnow,bttvb第一日12/24 既結果公布就用左5、6 ...tvb now,tvbnow,bttvb2 T" i1 w6 }1 g  r& k
gracechanstuart 發表於 2016-12-28 05:09 AM
0 n9 W3 D2 g- C! ^( atvb now,tvbnow,bttvb
9 R$ r- `0 D5 A9 e6 g6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要用5,6個鐘計數既Grace真係辛苦晒咯. 好在啲數計得多就熟晒, 希望下次只要5,6分鐘就搞掂啦.
大家好好好
1 k7 @4 ~) u% ~. u/ O/ Stvb now,tvbnow,bttvbcivicboy1969 發表於 2016-12-28 08:00 AM
C兄好好好
1.我今天要選(豹)為我的【聖誕新年久久樂】吉祥動物。  b- e' _4 x0 Bwww2.tvboxnow.com- U( e9 C: v! c0 g% J. ?; X' Y
2.我猜我吉祥動物的吉祥數字為(雙)數
- N4 A: }% C" t; xwww2.tvboxnow.com3.我要和今天第3合作迎戰我下一位參加者。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' t% I' |: f* L& l+ z/ J
% {7 G0 v1 C- D4 _( d5 g6 G6 h4.我猜今天勝出的顏色為(紅)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d! L) e0 j- m0 Z  q5 S* }- z  P1 R- d; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 w% r7 z/ M% e0 V6 u
5.我猜今天勝出顏色之吉祥數字總和為(雙)數
跟penny
過了節日都沒有人送tvb now,tvbnow,bttvb, \/ ]- |# O% i; K
free2penny 發表於 2016-12-28 09:26 AM
因為已過
我未放假呀
) N) u  G2 r( S6 lfree2penny 發表於 2016-12-28 09:28 AM
放假
( ^/ W- |* A7 `. m9 L6 r+ a5 e
就係唔知...!華什麼www2.tvboxnow.com( V3 V- v* y+ q- Q' r
free2penny 發表於 2016-12-28 09:30 AM
言16+7爺醉了
所以沒有送禮物俾你$ P! N( ~* G7 a
free2penny 發表於 2016-12-28 09:32 AM
貓...
所以我地应该好好感激grace姐$ `: c) J. Q) ^. x" \
lhy92725 發表於 2016-12-28 11:10 AM
貓貓...如何好好感激grace姐
各位大哥大姐早上好好好
2 g! g( d9 b/ }0 \* d& Rtvb now,tvbnow,bttvbNave 發表於 2016-12-28 09:31 AM
NAVE
4 ~8 j5 W$ [' j+ `公仔箱論壇
+ c) o- d! J' O6 @/ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要用5,6個鐘計數既Grace真係辛苦晒咯. 好在啲數計得多就熟晒, 希望下次只要5,6分鐘就搞掂啦.
3 b7 |$ `. E2 z" _公仔箱論壇pknoface 發表於 2016-12-28 11:55 AM
應該可以....唔係用電腦計嗎
1.我今天要選(虎)為我的【聖誕新年久久樂】吉祥動物。
4 h+ _# [7 v- H: `4 X+ Kwww2.tvboxnow.com2.我猜我吉祥動物的吉祥數字為(雙)數。
9 t. b2 H/ N. [8 M3.我要和今天第(2)合作迎戰我下一位參加者。
) ~' ?* ?: v9 m! y1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4.我猜今天勝出的顏色為(紅)。tvb now,tvbnow,bttvb% s& t( E4 S) _* g' W  w) H
5.我猜今天勝出顏色之吉祥數字總和為(雙)數。
" E( z+ H5 u% _' utvb now,tvbnow,bttvb0 w( J$ i& w/ Z4 q  i0 p3 L# E1 g

# |. W0 ]4 a. j- q/ itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, ?/ i9 F8 s" @0 M
MNB 大哥 早晨!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T1 W' n( x4 f+ D
呢兩日仲係好忙??!!!
# Z  z7 J8 R( X/ H) N! ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 c$ G/ z+ H( I& }& o' tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2016-12-28 05:31 AM
grace姐晚上好,要忙到元旦後就會慢下落,直到3月底又再開始好生意
甘即系BB呢几日都系旺季咯?
條骨都無佐lu
放假& k$ y# @  Z! @( H3 j, E  i$ C6 U
www2.tvboxnow.com# M$ J9 B* B7 e" p9 n* p& K# [' X5 `
Pedestrian_A 發表於 2016-12-28 12:04 PM
: D4 N5 x( D9 _% S- E6 wwww2.tvboxnow.com呢个样似着草多D
條骨都無佐lu