返回列表 回復 發帖

回應 喵喵囡囡 第 1895 篇文章

囡囡~好耐唔见.......好吗?
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 09:14 PM 發表
囡囡~好耐唔见.......好吗?
靓仔叔叔~~我好啩住你啊!

失嶪之後又揾返嘅做咁囖~简直惨无人道
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
噢。。。好耐没车你了。。喵喵。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-1-8 09:20 PM 發表

靓仔叔叔~~我好啩住你啊!

失嶪之後又揾返嘅做咁囖~简直惨无人道
Z系温到工做未呀??? 唉.....呢个时势真系.........
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-8 09:24 PM 發表
噢。。。好耐没车你了。。喵喵。。
真係好耐冇啦~
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 09:25 PM 發表

Z系温到工做未呀??? 唉.....呢个时势真系.........
揾到啦!不過返工就唔可以上網~~~~好唔习惯呀!
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-1-8 10:50 PM 發表

唔紧要喇~~返到屋企米得LO~
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-1-8 10:48 PM 發表

真係好耐冇啦~
是啊。。咁来多个先
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 喵喵囡囡 第 1897 篇文章

好耐冇见
~路過~睇到好熱鬧~~入嚟裝下 ~~冇帶手信
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-1-8 10:50 PM 發表

你找到工啦... 晚上不可以上来架 msn都无开既...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-9 08:40 發表
~路過~睇到好熱鬧~~入嚟裝下 ~~冇帶手信
冇帶手信 下次记得带

回應 mickeybblim 第 1906 篇文章

msn is what
原帖由 rrliew 於 2009-1-9 09:56 AM 發表
msn is what
dia punyakah...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 1909 篇文章

BUKAN AWAK PUNYA