返回列表 回復 發帖
豪宅
% V) G) ]- @/ z& X! m  y公仔箱論壇mnb1123 發表於 2017-3-31 09:50 AM
i didn't pay that much at the beginning the value keeps growing...! r0 A4 _2 |  I4 }
property tax is a killer...
鬼佬唔識'橫樑壓頂',有d屋'樓梯直冲大門'
/ t3 p  G  N5 P3 K! p$ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2017-3-31 09:56 AM
that's how my parents old house was built.
壽星仔現在做什麼呢?  
' O/ d1 E! h  n. l% D, d/ a$ o7 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。HENRY_168 發表於 2017-3-31 02:38 PM
lunch with colleagues, went home after work, out for dinner, typing this reply now
閃!
今日万岁爷甘得闲入黎hea佐甘耐
條骨都無佐lu
9 S- R/ T( u: l( w
* V* }; p# I4 ^4 b, l& V
業主未系,樓主就系 (玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^ 的樓主)  www2.tvboxnow.com/ s1 s& c4 |3 @" ~5 M* }
HENRY_168 發表於 2017-3-31 05:25 AM
+ {  n* H- ^5 _' h* e- j% ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系东莞买返几间啦
條骨都無佐lu
西關大小姐貓姐大把房屋收租
3 G: b! R3 M/ f' n4 gtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2017-3-31 09:11 AM
公仔箱論壇) N, u+ H; c8 X& o( |" s9 s8 d
错啦,我住紧系政府嘅公租屋,以前租比外婆嘅,她走了我继续赖死唔走而已
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com+ d: Q9 q- y7 e% v6 r

! N/ y/ H# s/ q' I9 e! N* bwww2.tvboxnow.com唔好講大話,酒館遊戲1為證!  
2 Z  F! j, `: I( P( T4 y' pwww2.tvboxnow.comHENRY_168 發表於 2017-3-31 05:28 AM
8 C7 p9 ~5 D( u我都未讲完,千杯不醉,但一滴就训倒啊嘛
條骨都無佐lu
好嘢咁都兜得番
貓姐晚上好
NAVE 晚上好
BB 晚上好
西關大小姐貓貓老豆大把房屋收租
" C) W" V3 n) x. v6 k* o, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2017-3-31 03:16 PM
0 [: o+ ?9 s: {  c7 M( g$ g% l公仔箱論壇他不是与我住在同一个城市
條骨都無佐lu
羊叔叔晚上好
喇叭師父晚上好