返回列表 回復 發帖
啦叭師父著多件衫天氣轉涼tvb now,tvbnow,bttvb3 V. p( F! D+ H
ob51330 發表於 2017-5-2 02:23 PM
7 i/ M' s) l5 z" n  L
tvb now,tvbnow,bttvb7 G4 K2 X, ^# M
* R4 g3 F9 ?3 B( h0 T, B
5 m7 @& x* B7 g
OB兄晚上好!
各位晚安!
# ~% a! G# q% t2 ^tvb now,tvbnow,bttvb. @$ H/ `' E" Q8 D2 I
洗碗先,又要早D训啦
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早午晚好!
告老還鄉!
貓姐,Penny,啦叭兄,HENRY兄,Orange兄,羊叔叔,mnb兄,ob兄,大家早午晚安好啊!
告老還鄉!
各位晚安!
$ M, _( d! S& K% k1 Etvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com- Z" N# b5 `# D1 S, T. c
洗碗先,又要早D训啦
( g+ K& H: @  @. m! l7 a公仔箱論壇大啦叭 發表於 2017-5-2 06:30 PM
啦叭兄真的廿四孝啊,又要煮,又要洗呢!
告老還鄉!
太太叫開飯了,明天假期,看有時間上來否,各位再見!
告老還鄉!
各位好!
系哦,又有假期,開來兄真系好開心
條骨都無佐lu
+ J. l/ F: `; \5 H4 b, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ~4 a  V' `2 h3 _* U0 A就系啰。沾寒沾冻甘。即刻自己拾夏枯草菊花煲茶饮,再加几片生薑出汗。 公仔箱論壇1 x; c; H# C+ Y: t+ d# T
寻日流鼻水,今日有浓痰。加小小桂皮(冇桂枝)番渣再煲。3 ?; |' l" a" g- c6 X: j* w8 {
大啦叭 發表於 2017-5-2 06:23 PM
4 u, X' B% l# \+ O$ X, N% L甘今日有無好返D啊
條骨都無佐lu
真系估唔到喇叭師傅做埋清潔嘅哦
條骨都無佐lu
公仔箱論壇' i2 o  D5 W% Q/ s6 u* }& t

7 P  d8 M) R# h, _) xtvb now,tvbnow,bttvb
: u9 f( j. ^# Z8 m BB 晚安! + M, k- x! b1 V8 j
多谢关心,天气变好易生病咖。& Q) `  Y$ u) U  h) Z! [5 t
大啦叭 發表於 2017-5-2 06:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X0 G' O+ H" `. I$ x4 y/ b
聽聞我呢邊果幾日又話落暴雨返風了哦
條骨都無佐lu
C兄、財大、言爺、早安!www2.tvboxnow.com( c. E9 Q, l2 L3 ?
Grace姐 午安!!
# J3 r& R; P0 n7 z# Y1 e3 m聽聞我呢邊果幾日又話落暴雨返風了哦
; E/ A5 ^7 c! O2 ?/ a9 Qlhy92725 發表於 2017-5-2 10:38 PM
貓貓 早安! 我這...昨天一整天狂風暴雷雨
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
) U1 {% _  O  D2 j, O" H8 vwww2.tvboxnow.com5 O5 \/ F! X5 ~. l% E; I9 T3 Z

' J: n  M& {% N1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2017-5-2 06:08 AM
Penny 早安!
C兄~財大~言少~Grace姐巧啊
  ~) w/ R! f* ftvb now,tvbnow,bttvbyxx01 發表於 2017-5-2 09:16 AM
羊叔叔 早安!