返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-23 03:05 PM 發表

我没你甘淫~
边个会信你啊。。我看yy都不信喇。。。哈。哈
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-1-23 03:05 PM 發表

我没你甘淫~
淫是男人的天性,
你吾好唐我讲你不是男人呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-23 09:41 PM 發表

边个会信你啊。。我看yy都不信喇。。。哈。哈
wK有见地,我赞成你讲法。
大家好吗?
看更巡过
原帖由 jacky760425 於 2008-1-24 02:13 AM 發表

wK有见地,我赞成你讲法。
哈。。哈。。有见地啊。。泰山哥。。:014:
好耐无入过黎喇,泰山你响边啊?
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:16 PM 發表
好耐无入过黎喇,泰山你响边啊?
他条友仔去的边喇。。咪又去打野战咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 08:23 PM 發表

他条友仔去的边喇。。咪又去打野战咯。。。
又到你甘了解拒既?
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:33 PM 發表

又到你甘了解拒既?
哈。。哈。。看都看得出喇。。整日没著裤走来走去。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 08:39 PM 發表

哈。。哈。。看都看得出喇。。整日没著裤走来走去。。
乜拒呢几日无著裤咩???:onion10::onion10::onion10:
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:46 PM 發表

乜拒呢几日无著裤咩???:onion10::onion10::onion10:
哈。。哈。。泰山有著裤的嘛。。???:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 08:55 PM 發表

哈。。哈。。泰山有著裤的嘛。。???:019:
拒张相吾系有著裤既咩??
你地班友子
想看美女????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
she's my friend's gf, she's the hottest girl i ever met