返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:16 PM 發表
好耐无入过黎喇,泰山你响边啊?
泰山响度,有什么事。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 maui 於 2008-1-24 02:32 PM 發表
看更巡过
maui多谢你帮我看更。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:33 PM 發表

又到你甘了解拒既?
因为wk成日叫我叫几个朋友和他????:019:
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 08:39 PM 發表

哈。。哈。。看都看得出喇。。整日没著裤走来走去。。
泰山有著裤架,你看到吗?红色架。
大家好吗?
吹一時, 風生水起; 膠一步, 海說神聊.  [size=+3]
原帖由 dc2698 於 2008-1-26 04:21 PM 發表
吹一時, 風生水起; 膠一步, 海說神聊.  
喂。。。老细。。。你在泰山哥的场对诗啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 dc2698 於 2008-1-26 04:21 PM 發表
几时来左个高人呀!
大家好吗?
hello...泰山哥 eat jor mei..????
can i join in?
very bored!!!!:sleeps:
http://angkukuworld.blogspot.com/
不明白你说啥咧???
hello.......
原帖由 dc2698 於 2008-1-26 16:21 發表
要灌也别灌那么深奥的嘛。。:019:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-28 05:01 PM 發表

要灌也别灌那么深奥的嘛。。:019:
靓女日日换新装!:onion10:
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-1-29 08:44 發表

靓女日日换新装!:onion10:
天性。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|