返回列表 回復 發帖
uncle so rich
goldmonk 發表於 2012-6-20 01:58 AM
hi gold gold
long time no c n no chat
when the rich uncle tofu pai pai TVB$$$

99 n 88 gold gold...surprise surprise 2 c u
but it was lovely seeing u..99n88 gold gold dear
如果 tvb$1 可以換 hk$1 就好啦
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你发梦吾好甘早啦
條骨都無佐lu
你发梦吾好甘早啦
lhy92725 發表於 2012-6-20 16:34
tvb$100000 換 hk$1 都好丫
hide曾說過:
你大头菜食多佐啊?买只粽食下啦
條骨都無佐lu
你大头菜食多佐啊?买只粽食下啦
lhy92725 發表於 2012-6-20 16:55
貓爺有冇需要換? 益你 我用tvb$100,000 換你 RMB$1
hide曾說過:
我都等钱使喔,你借住一千几百黎使下先啦
條骨都無佐lu
我都等钱使喔,你借住一千几百黎使下先啦
lhy92725 發表於 2012-6-20 17:00
uncle 咁有錢
hide曾說過:
你多钱好多
條骨都無佐lu
你多钱好多
lhy92725 發表於 2012-6-20 17:51
我指真錢,唔夠用咪叫 uncle 比你
hide曾說過:
真钱你都是富豪啦
收工,吾同你倾啦
條骨都無佐lu
Uncle tofu
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
Uncle 真係咁忙咩
球証話未入就未入

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
门线裁判去佐边
條骨都無佐lu