返回列表 回復 發帖
原帖由 weeke 於 2008-12-13 17:59 發表
全部晒老婆啊~~
可怜的我
不要这样啦。。。
我爱你
谁可以给我卡??多谢。。。
大帅哥。。。。
原帖由 ddly 於 2008-12-13 18:26 發表
谁可以给我卡??多谢。。。
stephenhor  /  hahakl
我是新加入的
请多多指教

weeke 叫我进这个黑社会的 (weeke 和我是同事)

我很少上线,请大家别嫌弃我..........
原帖由 roy79 於 2008-12-13 18:36 發表

欢迎加入
当然不会嫌弃你啦
原帖由 roy79 於 13-12-2008 06:36 PM 發表

欢迎你加入我们大家庭,副族长会分发奖励给你

回應 ddly 第 2102 篇文章

ddly          法神披風          1          2008-12-13 19:08:28
ddly         三倍經驗卡         3         2008-12-13 19:07:59

给你用得

回應 stephenhor 第 2108 篇文章

多谢啦!!!
大帅哥。。。。
roy79 寵物幣 4950 2008-12-13 19:27:03
roy79 寵物幣 20000 2008-12-13 19:26:55
roy79 三倍經驗卡 1 2008-12-13 19:26:41
roy79 雙倍攻擊卡 2 2008-12-13 19:26:33
roy79 雙倍經驗卡 2 2008-12-13 19:26:25
roy79 紅寶石 900 2008-12-13 19:25:06

小小意思..欢迎你...
请大家多关照我的兄弟ROY79
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚

回應 weeke 第 2111 篇文章

没问题,有什么需要就在这回复(红色大字)..
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

怎样玩的?不会玩宠物
寵物幣怎样赚?

我想懂为什么魔法院里可学的东西呢么少的?

我现在92可以做什么?

回應 jnc3688 第 2113 篇文章

你加入家族,家族会赞助你宠物币,装备和物品..
至于怎样玩,等那位族员有空你可以慢慢请教..
帖#2有新手攻略..
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!