返回列表 回復 發帖
原帖由 pizza999 於 2008-12-15 10:26 AM 發表
路過  ...     拿新年大红包      
拿新年大红包?????
誰派利是呀.....
原帖由 hahakl 於 2008-12-14 10:39 PM 發表

吓死我了,没事就好,不用道歉的。
要咁多位擔心真係唔好意思...

回應 cas.cas 第 2161 篇文章

是给点新人加入的,你没份啦
原帖由 hi_there 於 2008-12-15 05:42 PM 發表
旧人没有? 娃哈哈。可怜哦。。。
有的。。另类奖赏。。。很快出炉。。很快。。。嘻嘻。。。
原帖由 stephenhor 於 2008-12-15 01:11 PM 發表
i am new member in pet familie. do i get 大红包?

回應 brian123 第 2166 篇文章

sure if u join i will give de bro
我也要~~
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚

回應 stephenhor 第 2167 篇文章

i am already member of 富族暗骑士
原帖由 stephenhor 於 2008-12-15 01:11 PM 發表
唔緊要,我等你封新年大利是一樣姐.......
多点进来这,或许你会看到新年特别奖励..
如果是朋友,就告诉他们一声..
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!