返回列表 回復 發帖

回應 cck_my 第 23118 篇文章

good la   beside keep losing football  
原帖由 ☆小雨☆ 於 2008-11-29 01:06 PM 發表

咁我又唔知bO@@"
你无再做闪图啦?
原帖由 Geai 於 2008-11-29 01:10 PM 發表
good la   beside keep losing football  
me also but dragon head at the bottom, we can't replace him

回應 cck_my 第 23121 篇文章

we are his neighbor  
支持佐
原帖由 Geai 於 2008-11-29 01:20 PM 發表
we are his neighbor  
Five of us too far from the others!
原帖由 cck_my 於 2008-11-29 01:28 PM 發表

支持佐
茤謝cCk
今日赌博,不敢下太大.
因为据历史经验,欧冠联赛之后,因为松了一口气,不是放开打得飞起,就是缩头缩尾...真不搞得清他们的真实状态.
小注观望,嘿嘿
原帖由 卡卡龙 於 2008-11-29 02:41 PM 發表
今日赌博,不敢下太大.
因为据历史经验,欧冠联赛之后,因为松了一口气,不是放开打得飞起,就是缩头缩尾...真不搞得清他们的真实状态.
小注观望,嘿嘿 ...
你地講波經, 我入唔到位添!
大家好
可以帮个忙吗,如果有空的话,请各位到股市那,帮忙推 74  号 兄弟幫寵物家族 ice.key 谢谢大家
午安啊~~~
马骝闭关~~
我既股系甘俾人抢————————》 nbylim
靚大姐, 我的電腦死了, 要潛水一段時間, 等買到新機, 或借到機才可上來, 向你單聲先.

有緣再見.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-29 06:11 PM 發表
靚大姐, 我的電腦死了, 要潛水一段時間, 等買到新機, 或借到機才可上來, 向你單聲先.

有緣再見.
甘你快D送你既电脑返你既星球度整啦!!!