返回列表 回復 發帖
大家好!我来啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 1739jay 於 2008-12-23 10:53 PM 發表

还有猫在哦,我还以为全都闪了
也不常在.
外星貓E生
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-23 10:56 PM 發表
大家好!我来啦!
小白 睡醒了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-12-23 11:09 PM 發表

小白 睡醒了.
我没睡觉啊!我只是在看卡通!现在要去睡啦!明天要早起。有事要忙!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-23 11:30 PM 發表
我没睡觉啊!我只是在看卡通!现在要去睡啦!明天要早起。有事要忙!
我也看完醫神了.
外星貓E生
为咩呢排甘难入黎架,网站好悟稳定啊,亦或大陆网的关系啊
  just taken my dinner...

Hi everybody   晚安
嗨大家好,我又来这等开市了。
各位晚上好~
原帖由 enjoy698869 於 2008-12-23 09:36 PM 發表

Hi 猫猫,

我整天都在这

nic 你去食耶   没叫我一齐食

我都要闪去食喇

猫猫,你食飽佐 ...
可是你在新加坡啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-24 01:00 AM 發表
各位晚上好~
你今晚甘夜正浦头既??
原帖由 vwwo 於 2008-12-24 01:07 AM 發表

你今晚甘夜正浦头既??
头先出佐街街
返上黎就去巡下
新加坡晚上没东西吃的。。
不像大马到处都是mamak档。
原帖由 afpd 於 2008-12-24 01:10 AM 發表
咪就系得 mamak 档啧囖,都唔似以前甘(乜都有)。。。。。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-24 01:01 AM 發表

可是你在新加坡啊
You call me then I went to JB... but you must treat me
from my place to JB is less then an hour.

where you eat ... so long then see you here
原帖由 afpd 於 2008-12-24 01:10 AM 發表
ya... at Singapore after 12am is   a bit difficult to find food to eat  
   if have also far away  

so always keep "Maggic Mee" at home ...